Monterat och så coolt!!!!

Dekorerna är nu på plats i vardagsrummet och det blev bättre en vad jag hade kunnat tro!!! Från början hade vi tänkt att sätta dit plattorna med dubbelhäftande tejp, men tejpen ifrån Jula var så svag att det inte gick. Plattorna var extremt lätta så dubbelhäftande tejp ska fungera, men troligtvis fäste inte tejpen så bra på våran vägg då vi har badrumsfärg på alla väggar i hela huset (då vi vill kunan torka av dom efter Ella.) Här kommer ett bildregn på monteringen och mer info om hur vi gick till väga!! =)
För att lösa uppsättnings problemet åkte pl 600 tuben fram (sugproppen på tub) och efter att Martin hade dragit på en tunn sträng med lim var det bara att sätta upp dekorerna en efter en. Eftersom att plattorna var lika stora gick det sjukligt fort att få dom på plats. På under en timme var alla dekorerna uppe vilket jag kan minst sagt kan kalla supersmidigt och med ett hållbart resultat, då dessa nu sitter fast som berget!!Plattorna kom i en förpackning med 10st och dom är 46x46 cm stora. Priset var riktikt bra också då en förpackning på 2,1 kvm kostade runt tusenlappen och vad kostar det inte att tapetser en vägg med en design tapet som man sedan tröttnar på efter stund?? Dekorerna var värda varenda krona då dom i våra ögon är tidlösa i sin design!!Man kan sätta dekorerna med mellanrum om man vill för att få en trevlig taveleffekt, men vi valde att sätta dom så tätt som det bara gick. Dock blev det ändå små springor emellan plattorna och detta ska vi trolla bort i dag med vit målarfog och sedan skall jag måla plattorna kritvita under morgondagen.


Foto: © Isabella                           (Uppsättning av 3d dekorerna.)

Om man har en offwhite kulör på sina väggar behöver man absolut inte måla plattorna. Men då våra väggar är mer en kritvita vart detta ett måste för oss!! Till dig som fortfarande är sugen på att köpa dessa men fortfarande funderar säger jag bara:
SLUTA TVEKA, KÖP KÖP KÖP KÖP!! Du kommer inte ångra dig jag bjuder på kaffe om du vill komma hem hit och se dom live!! ;) (fler bilder kommer när allt är klart!!)

Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux