Många moln runt om kring...

I dag är det faktisk just en mörk och regning dag för oss här hemma med massor av svarta moln. För klockan nio nu på morgon ska jag träffa farbror docktorn igen. Som några av er kanske mins var jag extra glad efter att vi kommit hem från semestern och det var för att vi helt oväntat var gravida (igen). Ja i alla fall enligt dom fem testerna som jag hade gjort!! Men nu så här två veckor senare visar det ingen ting på stickan och var det så att läkaren hade rätt!!?? Har allt stannat av igen, ja det verkar vara så..


Bilder: Färg och form via lekmer.

Martin ringde och tjatade till sig en tid hos en ny läkare för att sätta stopp för ororn och ge oss ett nytt besked. Vi ska där av få träffa läkaren i dag vilket känns jätte bra då det var omöjligt att få en tid nu mitt i sommaren men klockan 08:45 har vi nu en tid. Jag känner att loppet är kört och jag har redan börjat ladda upp mig mentalt igen. Läkaren som samarbetar med specialisten på Sanktgöranssjukhus här i stockholm ska nu hjälpa oss att ta första steget i en ny fertilitets utredning och få det bekräftat att det är kört med denna graviditet också.Bilder: pinkfriday.

Jag hoppas verkligen att detta är starten för att snart få nå målet på våran resa nu, för jag vill kliva av på slutdestinationen denna gången och slippa mellan landa!!! Det blir en tuff dag i dag men man måste fortsätta kämpa så varför inte ta tag i det direkt!!! Detta inlägg är inget snälla tyck synd om mig inlägg mina vänner!!

För jag måste verkligen markera att det är verkligen inte synd om mig!! Jag har en fantastisk fin sprallig och envis dotter som är magisk och det dyrbaraste jag har, det är inte alla som har fått turen än att få det samma!! Jag har även en stöttande man och en egen vilja av stål, återigen massvis med otur!!! Fucking jävla otur, jag blir så jävla arg!!!  

I dag är det en tung dag och även sådana stunder vill jag kunna skriva av mig här inne också. Allt är inte en dans på rosor och lull lull med piffing av kuddar i soffan. Livet rullat på här hemma också i en rasnde takt och vem har sagt att livet ska vara lätt alla dagar!?? Det som inte stjälper en stärker en!!! Snart är jag nog stålkvinnan trotts allt, men jag kan säga trots min styrka, att en extra lång kram skulle inte sitta helt fel i dag. Pusssssss på er!!

Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux