Allt blir inte alltid så som man tänkt sig..

Dagarna rullar på och beskeden har smällts, det vardagliga böjar sakta kännas okej igen. Jag är inte tillbaka här på bloggen riktigt än utan vill kika in och berätta att jag lever och uppdatera er och tacka er alla som stöttat mig och frågat hur jag mår, alla ni som fortfarande kikar in här!! Det är så många av er läsare som har skickat mail och kommenterat massor i mitt förra inlägg och hållit tummarna för oss. Jag vill tacka er alla så jätte mycket för eran omsorg och stöd för det har varit en tuff tid för oss. Kan vara den värsta hitintills!!!


Vad är det då som har hänt efter lärkar besöket. Jo väl hos läkaren konstaterades det att jag inte var gravid, om det hade stannat av i förtid kunde läkaren inte se. Dock fann man en cysta på 3 x 2 cm som satt lite galet till så nu ska man ha koll på så att den inte växer och ta ställning till om man kommer ta bort den. Min högra äggstock är nu pco klassad även av denna specialist då 18 ägg fanns i den. Min kropp har verkligen fått panik efter alla gravideter..Det var massor av information som pumpades in i oss under den dagen, vi på började även en ny fertilitets utredning och blodprovstagningen ägde rum under i stort sätt hela den veckan på olika tillfällen. Nu ska man test Martin och mig och se om det finns något samband att finna mellan våra gener och missfallen.
Troligtvis kommer man inte hitta felet heller denna gången då detta är våran andra utredning (dock gjordes den första innan vi fick Ella.)

Läkaren hittade inga fel i övrigt på mig just nu och i veckan kom även provsvaren. Mina hormon prover såg strålande ut, så nu försöker vi med hjälp av medicinering få i gång mensen igen och få min kropp att läka. Vi ska även ta ställning till en eventuell provrörsbefruktning i framtiden. Men när det blir dags igen vill jag försöka på nytt själva först. För landstinget beskostar inte en ivf om man redan har fött ett barn, 50 tusen är inget man hostar upp bara så där i alla fall inte vi. Allt detta kommer att ta tid och just nu får det ta den tiden det tar för jag orkar inte med mer problem och motgångar, vill bara va med min familj och mina vänner och må bra i min relation och i mitt liv!!!Jag är den som har tagit beskeden tuffast denna gången av oss, annars brukar det nog vara tvärt om. Jag har nu )även börjat ifråga sätta andra delar i livet också då jag tänker väldigt mycket på kvällarna (en stor brist jag har).. På dagarna njuter jag av sommaren tillsammans med Ella i den mån vi kan och vädret tillåter. Jag vill inte missa en sekund med henne, det är sjukt att det alltid måste hända nåt för att man ska orka busa lite lite extra varja dag!!! Trots att det är tufft just nu är det är svårt att inte få skratta gott på dagarna med Ella i huset!! För min lilla prinsessa gör så mycket hyss just nu och busar runt, sprider en sådan energi att jag inte kan hålla mig för skratt!!! Vad vore livet utan dig mammas skatt!!!
 

Foto: ©Isabella

Jag känner mig i allmänhet annars nedstämd och kluven över livet just nu, kanske för att det har varit för mycket, kanske är jag inne i någon sorts tidig 30 års kris?? Samtidigt väller seperations ångesten nu över mig, för snart börjar Ella på dagis!! Jag försöker även hitta mig själv igen och försöker få balans på både förhållandet, vardagen och livet i allmänhet. Detta är lättare sagt än gjort och man blir lätt förvirrad!!

Nu planerar jag ingen ting utan ser varje dag som en ny möjlighet och söker ny energi.. Jag har tillsammans med mina vänner nu satt nya mål på mig själv och det är att jag ska kämpa med min vikt för att få tillbaka mitt självförtroende dom kommande månaderna och försöka få familjelivet på fötter igen!!! För det är lätt att prioritera bort sig själv när man är så inne i allt, mår man inte bra själv mår inte familjen bra heller. Jag har redan startat min nya resa med en ny tattoo med orden " BE THE STAR YOU ARE"..


Foto:© Isabella             Bild:  min nyaste tattoo som min systers man gjort.

Till alla som undrar om jag har slutat att blogga, kommer jag göra det??
- Svaret är nej, jag kommer inte sluta blogga men jag kommer om prioritera tiden så den passar mig bättre. Jag vet att ni förstår att jag skriver för både min och eran skull!!! Så jag känner ingen press att jag behöver uppdatera bloggen just nu, utan jag gör det när det känns kul. (Precis så som det ska vara och alltid har varit!!!) Jag vill bara i detta inlägg säga hej till er alla, uppdatera er om vad som har hänt och skett i mitt liv just nu och säga att jag lever. =) Jag hoppas även att ni mår bra och har en bra sommar!?? Jag har saknat er också!! Pusss på er mina vänner // Isabella

Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux