Ella pysslar - från naturellt till färgchock...

 

Jag ska måla hela världen lilla mamma… Ja så kan vi faktisk sammanfatta denna dag!! Ella har hjälpt oss hela förmiddagen med att grundmåla dem sista stubbarna. Oj så kul hon har haft och bra det blev det!!! På eftermiddagen när Ella sov middag åkte sedan sprayfärgen fram för min del då stubbarna fick var sin ny kulör..
Från neutralt utförande till en färgchock utan dess like och vi är supernöjda med slutresultatet. Ella har numera en regnbågs hoppbro som löper ifrån trallen, över gräsmattan och fram till lekplatsen. Någon gräsmatta är det inte direkt där stubbarna ligger just nu utan det ser med ut som en lervälling tyvärr.. Ny gräsmatta ska läggas nästa år, men här kommer ändå en liten smygtitt!! Vist blir man glad av alla färger!!!??Vi har verkligen hunnit med extremt mycket i dag och jag är så stolt över att vi snart är klara!!! Det rör sig om bara några få arbetstimmar kvar tills vi är helt färdiga för i år. Lite nya inköp har det även blivit dagen till ära en grön plast soffa blandannat och vi har även fyndat ett runt matbord som sedan har målats två ggr för att klara av att stå ute. Runt bordet har singel stolar som vi redan hade hemma på vinden mixats i hop..

Foto: ©Isabella

Det är inte bara stubbarna som har målats i  dag och i veckan listan kan göras så lång och ni kommer att få se lite i taget under veckan.. I morgon väntar det storstädning inför tisdagen.. Men mycket mer än så här får ni inte se i dag!!! För nu sätter vi stop för idag och säger god natt till er alla!!! Kramar//Isabella
Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux