Hur ser den ut under???

Frågorna har haglat in efter gårdagens uppmärksammade blogg inlägget hos underbara “OHDEEDOH.COM” som i går visade upp bildervåran lekplats. Det är underbart kul med alla frågor som jag får utav er läsare och ni får mer en gärna fråga en gång för mycket än för lite. Jag tycker bara att det är kul att lilla jag kan inspirera er!! Många av frågorna har handlat om hur gungan ser ut under, från sidan och bakom. Så detta inlägg är riktat till er som har frågat, ni andra får se detta som en favorit i repris ;)Vi köpte en färdig gunga på Cittygross för 59kr och målade den rosa. Sedan tog vi fram pinnstolen som jag fått av min svärfar, Martin sågade av benen på den. Sedan sågades fyra jack ut på stolen för att kunna trä runt repet, två på framsidan och två på baksidan av stolen. Stolsstommen fästes sedan direkt på gungan med två skruv.
Som ni ser på dessa bilder vilar hela stolen på trägungan som finns under och skruven håller stolen på plats. Så svar ja gungan håller och är enormt stabil!! Men för att gungan inte skulle tippa bakat när Ella satte sig i den var vi tvungna att stabilisera den. Det är här dom utsågade jacken kommer in i bilden. Vi lindande runt repet tills det var helt spänt runt stolsryggen och tryckte sedan in repet emellan jacket/hålutrymmet. Sedan spikades kraftiga spikklammer fast för att hålla repet på plats.Foto: © Isabella

Hel gung bygget gick på en halvtimme + torktid för att få sprayfärgen att torka, något svårt projekt det var det inte heller. Nu efteråt används gungan dagligen och den är perfekt för Ella som kan luta sig bakat och ta massvis med fart, underbar för mig som kan sitta i lugn och ro i soffan utan att behöva oroa mig för att hon ska falla bakåt. :) 

Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux