Vi tog med oss kundvagnen hem i helgen..

Ledigheten har varit toppen med trädgårdsfixande, familjemys och shopping!! Martin har även varit i väg och sett Jerry Seinfeld show, annars har helgen mestadels handlat om möbel jakt. Vi har varit på jakt efter en soffa till baksidan och Blockoholik som jag är fann jag mina två nya "retro skönheter" just där i helgen!! Soffan MOMENT designas av Niels Gammelgard år 1985 blev våra nya inköp, då sofforna är underhållsfri blev dom perfekta för oss!! Kan du gissa vad dem är tillverkade av?? 
Kuddarna kommer vi självklart att ta in på kvällen då dem inte klara vatten och vi får se om den gröna orginal färgen får vara kvar, för det lutar åt att jag ska försöka klä om dem. För grönt är inte det optimala mot ett rött hus tyvärr (i mina ögon).. Gissa om jag vill få våran bygglovsansökan godkänt nu direkt så vi får måla om huset från rött till vitt..


Kollage: Isabella                        Fakta/bild via: Ikea


Hur blev soffan till här kommer lite IKEA historia:
"När IKEA letar efter en lämplig leverantör visar sig ett besök hos en kundvagnstillverkare ge intressant information om hållfasthet och stabilitet. Och med detta som utgångspunkt skapas en snygg och bekväm soffa som fick namnen Moment, med ett lågt pris och en modern stil. Ett tillhörande bord som ritas 1987 tilldelas designpriset Utmärkt Svensk Form – något som få kundvagnar kan skryta med." Så vist kan man summera helgens shoping runda med att vi tog med oss kundvagnen hem..  Kramar// Isabella


Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux