En lysande ide sickan!!!

 

Att pyssla med belysning behöver inte alltid vara så krångligt!! I helgen for Martin till Ikea och köpte lite belysning till Ellas lekborg, ”En lysande ide sickan”!!! Det blev ett gäng batteridrivna spots vid namn Ramsta för ynka 15kr/st och smidigare belysning får man leta efter. Den lilla stolta slotts ägarinnan fixade till och med monteringen av lamporna alldeles själv, tackvare den dubbelhäftande tejpen!! Det bästa med spottarna är att dem tänds och släks med en enkel handtryckning.. (vilket är perfekt för små envisa viljor som allt för ofta själva vill bestämma över när det ska vara dag och natt)!! ;)

Nu glöder det tidigare så mörka hörnet upp i ett magiskt sken och det är verkligen så otroligt mysigt där inne, stegen har även kommit på plats nymålad och fin!!
 


Kollage & Foto: © isabella                    Busungen & slots ägarinnan: Ella Tindra Elicia.

I helgen har det annars varit sjukligt lugnt här hemma och detta bokstavligt talat. Jag har mått riktigt dåligt med feber och hostat nåt så fasligt!! I dag ska jag dock trotsa hostan och ta med mig Ella till jobbet då det är dags för personal möte i några timmar.. Vi ska även stanna på lunch och efterråt ska vi gå med bestämda steg mot H&M och Skopunkten då resväskan måste fyllas på. ;) Hoppas att ni får en bra dag!!! (Saknat er!!!) Kramar//Isabella
Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux