Stor och liten från Brio..

Sommartiden är här och i dag vill jag inviga den genom att visa er vårat lilla nya inköp till Ella!! Nu har vi slagit till och köpt Brio dockvagnen som jag spanat efter bra länge. Jag och stora och små ting med nästintill identiska liketer är en farlig kombination, ser jag nåt som finns i mini format blir jag som förbytt!! Trots att det är en leksak återigen som jag köpt kan man ibland undra om det är jag som vill ha alla leksaker eller om det är Ella!! Denna gången blev det dock en lyckträff för oss båda och vagnen har används flitigt av skruttan, hon älskar den verkligen!!Kollage: © isabella

Idag blir det en långpromenad runt sjön på minst en timme och jag ska raportera till Emma sendan att promenaden har blivit av (annars får jag smisk.) Ska även börja med att räkna mina kallorier igen ganska lätt matte bara se till att äta mindre än vad jag förbränner och dela ut målen i små portioner över dagen för att orka med. Mitt jobbigaste dilemma är att dricka vatten, men det är bar att kämpa på. Med - 2kilo i månaden framöver är jag redo att ha klarat mina slut mål på ett år. Fixar jag det  tidigare är det bara ett pluss i kanten eller minus! ;)

Ella är redan start klar och redo för avfärd så nu är det bara att hoppa i skorna för min del och sedan bege oss ut. Jag har lovat att vi ska mata ankorna efter halva vägen så Ella är extra ivrig över dagens promenad och skriker i hallen just nu!!
Hoppas att ni också får njuta lite av solen idag ses  senare, Pusss på er!!


Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux