Söt med små lådor..

Jag har suttit och spånat på fler idéer till uteplatsen. Vi har bestämt att vi ska bygga en soffa till framsidan i år då det var omöjligt att hitta en passande förra året. Självklart vill jag bygga en miniatyr soffa till Ella också lik denna på bilden nedan. Om bara fira förvarings lådorna kunde kom tillbaka till Ikea.. För det finns så mycket roligt pyssel som jag skulle vilja göra med dem, kanske har du några sådanan över där hemma som du vill sälja?? Har du pysslat med dessa någon gång, om vad har du gjort??Kollage: © Isabella           Bilder: hyggelig, bachieboo och  google.

 

Med bara två dagar kvar tills vi flyr ifrån den svenska vädret till värmare bräddgrader gör jag allt annat än det var borde göra här hemma och det är att packa. I morgon får jag ta mig i kragen och slänga ihop allt som vi ska ta med oss. Dem sista dagarna nu har jag haft fullt upp, suttit och svarat på en massa inrednings frågor om vårat hem.
Varför ska jag med stor spänning och bubblande glädje berätta för er snart! För den 3maj får vi långväga besök från england... Jag är så glad så att jag spricker snart!! :)

 
Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux