Käftsmäll till humorkväll!!

Torsdags kvällen var riktig trevlig med god mat trevligt sällskap och Showen var magiskt rolig, helt klart värd att se!! Lite roliga timmen över det hela och detta var en riktigt kul och tänkvärd föreställning!! De inleder sin show med en liten sketch där de spelar mäklare som försöker kränga Berns salonger som en 1:a på 400 kvadrat med öppen planlösning på 13m takhöjd. En stund senare blir det designporr när de läser högt ur inredningstidningar. Mycket roligt och här halvdog min Martin av en skratt attack!!! Lindström & Schyffert kompletterar varandra bra på scen. Schyffert skötte publikkontakten, Lindström var mer föreläsare och den som drar slutsatserna. Båda är skickliga på hög nivå!!!Dem pratade mycket om att man kommer aldrig att bli nöjd och strävan efter någonting bättre finns alltid där.

Du som bor ute i förorten i din första lägenhet och irriterar dig på den lilla ytan, längtar efter större (är ju inte nöjd) hade gärna haft en 8 på strandvägen för då skulle du bli lycklig (tror du)!!! Den som äger en 8 på strandvägen i Stockholm är inte heller nöjd för detta var ju bara en plan B, Dem ville ju egentligen ha en takterrass 12:a på Manhattan.” 
Kollage: © Isabella


Den ena klockrena frasen överlöste den andra!!!

Vi tror att den där senaste tv som vi ser på tv-reklamen är så klar och vilken upplösning den måste vi köpa älskling. Titta vilken skillnad igenförelse med våran skräphög säger vi till varandra. Men vi glömmer bort att det är ju faktisk via vår egen tv som vi ser bilden av den nya. Så egentligen borde vi säga titta älskling vilken bra och fantastisk tv vi har som är så klar!”


Men nej det säger vi inte för vi är inte nöjda det är typiskt svenskt att inte vara nöjd eller erkänna att vi är ensamma, utan säger hellre själva.. Lindström talade mycket om sin mormor som bodde på 48 kvm och av dem var 45kvm ett avspärrat finrum. “Ett rum som stod där tomt och som man inte vistades i där man var tvungen att gå med filtofflor och vattenkammat hår för att besöka 1 dag om året. Mormor som satt där i lägenheten och väntade på att få använda sitt fin rum, finrummen skulle hon ha för kanske kunde ju Hyland och Stig Järel eller kungen komma på besö“. Lindström jämförde gårdagens finrum med våra ny allt större kök med kitschen ad, högblanka ytor och skryt faktor. Alla skrattade gått och jämförelserna haglade från scenen och publiken vek sig av skratt så även vi!!!

Men hur bor dem två stjärnorna själva??
Lindström
hem är bohemiskt inrett och påminner om ett engelsk bibliotek, med en liten tevagn som Fredrik kutryggad använder. Schyffert bor i en villa i Bromma som ser mer ut som dansk vit flygplanshangar invändigt säger Lindström. “ Henrik Schyffert funderar dock på att flytta till vasastan för då kommer han att bli lyckligare!!” Där efter satte skrattfesten full snurr igen efter ett svaka på mitten och dem två timmar som showen höll på kändes som några minuterar...
 
Till hösten flyttar showen ifrån Berns salonger till Cirkus och till er som inte har bokat era biljetter än eller sett showen, gör det nu och ta med er gubben för dem skrattar också så att dem tjuter!!!
Smile!!!


Kollage & foto: ©Isabella

Jag vill tacka ifrån botten av mitt hjärta säga fasiken va skönt det är att ni finns, era mail och hjälpande kommenterar kändes verkligen. Det är som att allt detta är ett ämne som inte många pratar om och genom att bara prata lite om det, så vips är vi en stor klunga som genomgått massor av liknande saker och tilloch med samma!!! För mig underlättar det massor att prata med vänner som har varit med om liknande ting för att kunna vara förberedd på vad som komma skall och kunna utbyta känslor och erfarenheter. Läkare som jag har mött pratar inte mycket om detta och jag går oftast ut som ett frågetecken med brustet ensamt hjärta efter alla besök. Kanske känner du igen dig??? Jag har en enorm styrka i mig det vet jag men ibland kommer man av sig och behöver en knuff på vägen för att hitta tillbaka. Det hjälper ni mig med, vissa omedvetet andra medvetet och det vill jag tacka er för!!

Jag har tänkt massor under dessa två dagar och inser att det är bara att ta tjuren vid hornen och sätta igång. Träningen ska komma igång på allvar och jag mår inte heller bra av att ha alla dessa extra kilo på mig och jag villl ha så bra odds som möjligt till att må bra, -20 kg ska bort för att nå målvikten och det ska fixas!! Är det fler som vill haka på??? Emma kommer att vara mitt stora stöd under denna förändrig för hon har själv gjort en otrolig förändring under detta år och är så grymt duktig!! Nu har hon på ett år nått målvikten och det sporrar mig att jag ska klara det jag med, se upp på vägarna för nu börjar jag!!! Finns det fler där ute som hakar på denna utmaning att nå era mål så skrik till!!! Det kommer att bli mycket förändringar nu och vi är båda övernes och kommer att fixa dett tillsammans!!! Familjen ska prioriteras bättre och vardagen ska göras om, andra rutiner ska införas och vissa saker kommer att hamna på hyllan för att ge tid åt att njuta av livet!!! Känns som att detta var en kall dush och uppvaknande till någonting nytt!!! För det är ju så att allt har två sidor det gäller bara att lära sig att se ljust på båda!!! Kramar// IsabellaTrackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux