rumpor på väggen..

Rumpsamlingen är nu komplett!! Varje gång som vi har besökt Ikea har jag letat efter fler färger på dessa krokar till Ellas rum. Men till min besvikelse har dem alltid bara röda kvar i Kungenskurva. Men i förrgår fanns dem inne och då passade jag på direkt. Jag ville ha en gul men det tillverkades dem inte i så lite gul sprayfärg fick lösa det problemet!!Kollage: © Isabella       ( Ellas lilla rum.)


Jag har ju sedan tidigare även sprayat urbanstolen gul och det håller toppen bra!! Dock känns det som att det vore kul med ett färgbyte nu kanske i kornblått. Har fått dille på blått nu vad är det med mig och färg?? Fler bilder på hallen hittar du här och här hittar du inlägget om stolen om du själv är spray sugen..


Bilder: Hallen.

Dagens pyssel blir att riva ner dekoren av  hjorten i badrummet och försöka att våra till det där inne, med det som redan finns hemma. Jag är även sugen på att testa en liten liten liten sak på badrumsskåpet som Emma inspirerat mig till så dekorplasten åker fram. Tack för all era underbara kommentarer i går. Det känns som att jag tjatar ut er med mitt hem just nu! Men i dagsläget när träningen nu har dragit igång så blir det inte lika mycket inspirations letande data timmar över. I bland önskar jag verkligen att dygnet hade fler timmar!!! Kramar//Isabella

Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux