Gula Carlar i sovrummet..

Söndagar och slappar dag eller det är inte riktigt sanningen för vi packar för fullt och snart ska vi slänga oss i bilen för att åka hem till Martins föräldrar, då jag har lovat att klippa svärfar i dag. På tal om söta gubbar så är han funnen nu min grafiskt söta favorit Carl i gult som jag förövrigt vill ha hängandes här hemma på sovrumsväggen. I går blev min vägg med jeans krokar och Martin är inte glad över det pysslet, så det passar sig inte riktigt just nu att säga: Älskling jag skulle vilja beställa tre st Carlar till sovrummet att titta på.. Jag har torr humor jag vet!! ;)
 


Bilder och design: sammyrose.se

Tips tack till carolina, med bloggen doredoris som hjälpte mig att hitta honom. Carolina är själv en lycklig ägare av en sådan poster och hennes hem är bland det snyggaste jag har sett.. Har du inte besökt hennes blogg än så gör det och passa då på att spana in deras nyligen färdigstälda toalett. I love it!!
Här kommer ett smakprov med bilder på hennes snygga hem.


Kollage: © Isabella.       Lånade bilder: med rätt av carolina.

P.s
I dag avslutas tävlingen så ni som inte har hunnit tävla har några får timmar kvar att göra det. För att delta i tävlingen om ett present kort värde 400kr hos softhoney klicka här..

Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux