Kärlek, vad har den för namn??

Fredag och solen skiner  “love is in the air” för nu är våren här, vill jag påstå!!! Jag är dubbelt förälskad denna vår.. Jag har nämligen kärat ner mig i denna otroligt snygga grafiska matta, det känns som att jag bara måste ha den till varje pris!! Men vad heter nu denna skönhet och vart kan man få tag på en tro??
Hoppas att ni kan hjälpa mig, för jag kan inte blunda för dens skönhet!!!


Kollage: Isabella          

Helgen står som sagt för dörren och jag hoppas att du har möjligheten att få njuta av det fina vädret i dag och i helgen!! Själv har jag redan tjuvstartat och jag sitter ute på altanen med en kaffe kopp och datorn i knät. Ella sover en tidig middag och det är bara ljudet från bilarna som hörs.. Tidigare i dag har jag förökt att komma unifun med varför bloggen strular så (Fel på sida står det), hackar och går inte att gå in på inläggen emellanåt.. Har mailat blogg.se och hoppas att dem kan hjälpa mig!! Har du också haft problem??

Medicinlåda: milq.se

I dag fick jag mina provsvar med posten, hormontesterna samt dem andra proverna och cellproverna som vi tog på sjukhuset förra veckan såg jätte bra ut. Så nu kan vi utesluta många orosmoment och läkarens misstankar om (pso) är mer osäkra nu, struma har jag redan sedan länge och levaxindosen var rätt inställd.. Vilket är toppen men förvirrande för vad är då felet?? Jakten på dem svaren fortsätter efter semestern för nu är det bara en vecka kvar tills vi åker och jag längtar så otroligt mycket. I dag ska dem sista sommarkläderna inhandlas och jag ska själv unna mig lite nytt!! Hur ser dina helg planer ut???
Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux