we create our own tomorrow..

Nu är vi hemkomna från en mysig familjehelg med min syster och min svåger i Norrköping. Denna helg har jag haft ett enormt träffa familjen sug och längtat efter att bara få ta det lugnt och kramas lite med min syster var enorm. Därför spontan åkte vi till norrköping på fredagskvällen och vi anlände inte först än vid tio tiden på kvällen. Min syster hade jobbat fram till nio så det blev en perfekt timning.. Helg har varit så mysig, med en shopping tur (utan männen i eftersläp), slappar dagar med mys och Martin som har även legat under nålen mitt i natten..


Kollage & foto :  © isabella (mobilkamera..)      Tattoo Artist: Micke wetterlöf     

I går natt kom min svåger hem från sitt kvälls pass vid ett tiden och han var så gullig och plockade fram nålarna mitt i natten.. Martin har länge velat ha en text längst med revbenen & denna blev det 
 
"we create our own tomorrow By what we dream today
 
Klockan fyra på morgonen blev dem klara och det var en glad och öm karl som hoppade upp i våningsängen för att sova. Nu har vi nyss kommit hem och ska börja packa upp allt snabbt nu innan solsidan början!! I morgon väntas det nytt läkarbesök för min del, jag har även planerat in lite extra egentid på kvälls kvisten sedan!! (för jag har mycket att läsa i kapp inne hos er mina vänner!!) Hur har ni haft det i helgen?? Kramar till er alla och på återseende i morgon!!
Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux