Dags att börja bygga..

Helgen har varit toppen men dop, middagar och en hel del intervju jobb som skulle avslutas efter Ikea besöket. Jag hade tänkt att visa er lite bilder i dag från helgens små äventyr, men tyvärr får det bli vid ett senare tillfälle då vi glömde kvar kameran hemma hos Martins bror. Denna vecka kommer vi att börja ta tag i alla trädgårdsplaner på riktigt!! I går kväll stod jag och Martin där ute på baksidan som två puckon och kliade oss huvet hur vi skulle göra med allt. Jag har så mycket projekt och idéer som bubblar i mitt huvud just nu att jag måste börja tömma ut dem här inne på bloggen för att inte bli galen. Därför kommer i dag lite bilder på dem kommande projekten för/till uteplatsen..Bilder: hemmakanalen

Vi kommer att dela upp oss i några kvällar framöver och Martin ska börja med att göra klart framsidan. Han ska försöka sig på att bygga en hörnsoffa. Kanske blir det en soffkonstruktion likt denna på bilden här åvan. Den går i samma stil som våran spaljé på framsidan och tillsammans med svart/randiga kuddar och dynor blir det nog super fint med en sådan soffa här hemma. :) En blomlåda ska även den byggas upp under spaljen och sen sak även sandlådan byggas in.

 
Bilder: framsidan..

Själv ska jag som sagt var börja måla gunghästarna och Rutschkanan, arrangera i hop lekplatsen .Rutschkanan är jag så glad för att jag fann på blocket men det var inte så lätt att få in den på baksidan!! Som tur var fick vi hjälp av våran granne att lyfta in den på tomten och den är verkligen stor. Ella har redan invigt den och den fick mer än godkänt i bettyg av henne..
Bilder: Lekplatsen på baksidan

Lite sliten var rutschkanan allt fast det kommer att bli så bra efter några vänder med målarpenseln och vilket fynd det blev då vi fick köpa den för ynka 300kr. För övrigt kommer det inte bli något märkvärdigt och stort lekplats bygge i år utan enkelt utförande med lekhörn och pinnstolsgunga (För jag fick en stol av min svärmor.) Gungställningen ska en väninna hämta hem till sig och när det är gjort ska även trallen byggas men det är en annan historia.. För jag har så mycket planer för trallen!! ;)Bilder: På våran Baksida.


Som ni hör är jag så uppe i varv att jag knappt kan sitta still.
Det riktigt spritter i kroppen på mig just nu och idéerna, projekten väller över i mitt huvud. Vilket Martin är mindre glad för så vi får ta det lite då och då. Jag önskar dock att dygnet hade fler timmar för det är en hel del projektplaner på gång här inne också, jag vill ju gör allt på en gång. Men vi får se kanske hinner jag med att fixa lite medans martin och Ella sover!! ;)

Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux