Grafiska mattor...

Grafiska mattor finns det gott om det gäller bara att hitta den som man själv gillar bäst!! Jag har som sagt var kärat ner mig i den blåa grafiska mattan ifrån Urban Living vid namn Palermo. Den vill jag verkligen ha i vardagsrummet framöver och säljer jag mina stockholmrand mattor så kanske jag har råd med den inom kort..Bilder: Urbanliving.

Tidigare har vi haft den svart/vita "plattan inspirerade" mattan här hemma i vardagsrummet ifrån Ikeas tidigare sortiment. Dock var det vita fälten i mattan för beigefärgad för min smak där av sålde vi den i höstas.
Hade den varit lika fin som på denna bild hade jag absolut haft den kvar..Kollage: isabella

Då jag hade lite av en förkärlek till mattor på sista tiden införskaffade vi oss istället en “Stockholm rand” matta ifrån Ikea. Just nu har vi dubbelt upp av den modellen här hemma då Ella fick en sådan till sitt husrum vid reportage tillfället. Så nu känns det lite kaka på kaka, jag skulle vilja ha nåt nytt och mindre vanligt utförande i mattväg till hennes rum!!! Jag vet att detta låter galet då båda mattorna är helt nya, men ibland får jag mina infall!!
Kollage: isabella..             Bilder: mitt vardagsrum & Ellas rum..

I går fick jag syn på denna skönhet på blocket av en ren slump.. Tyvärr var det inte mattan som var tillsalu i detta fall utan soffan. Men då jag inte har kunnat släppa mattan ur mitt huvud chansade jag och skickade i väg ett mail till tjejen som lagt ut anonsen för att fråga vart hon köpt sin matta. Jag fick snabbt svar tillbaka och nu återstår det bara att försöka få tag på en egen skönhet!!! För inte är ett barnrum i stockholm med "just stadstema" komplett utan en sergeltorg inspirerad matta?? ;) Eller vad säger du?? Jag tror i alla fall att den kommer att bli superfin i Ellas husrum. Jag återkommer med mer info om mattan efter att ha pratat med leverantören.. ;) Håll nu tummarna hårt för att jag lyckas få tag i en!!!

Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux