Kan detta bli bra tro???

Blomstrande planer inomhus när vädret är mindre strålande utomhus.. Då vädret har varit katastrof dem sista dagarna har vi inte kunnat uträtta så mycket måleri arbete ute som vi hade planerat. (Ingen ting om jag ska vara ärlig..) I stället har jag börjat planera lite förändringar i Ellas borg rum. Jag tycker att det är på tok för vitt där inne just nu och är därför sugen på att tapetsera ena väggen för att få in lite mer värme..

 
Kollage: Isabella

I går kväll satt jag och lekte lite i photoshop programmet och gjorde en test tapetsering med tapeten Stripes ifrån Mr PerswallJag gör ofta en sådan här försök till skiser för att försöka få upp en känsla om hur det kan komma att se ut. Efter gårdagens data pyssel fick jag en gansak bra och klar bild på hur det skulle kunan se ut efter en eventuell tapetsering!!! :) 


Kollage: ©Isabella

Nu inte tapeten exakt lika klar och stor randig som på min retuscherade bild men jag tror att detta kan bli riktigt snyggt i Ellas rum!!! Då jag även har ett present kort till godo hos Mr Perswall är det väll lika bra köra på och sluta fega, eller?? Har jag blivit hemma blind eller är det inte lite väl vitt i hennes rum?? Vad hade du själv gjort??
Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux