Randigt och klart var det här..

 

I dag efter lunch anlände tapeten ifrån Mr Perswall hit hem och 30 minuter senare (medans Ella sov middag i soffan) så var den på plats i hennes rum!! Vist brukar det gå undan med renoveringarna här hemma men inte trodde jag att det skulle gå så här fort att få upp tapeten. Jag har helt ärligt aldrig varit med om en sådan smidigt och enkel tapetsering förut!! Våderna kom i färdiga längder och limmet rollades upp på väggen, sedan av det bara att sätta upp tapeten. Sådana enkla lösningar gillar jag skarpt, speciellt när just tiden är en brist vara här hemma. Så här fint blev det!!!Kuddarna ifrån Åhlens som legat i lådan sedan jag plockade bort dem ifrån vardagsrums soffan i våras fick nu komma fram igen för att inta borgen. Då kudden hade samma fina och färglada ränder som i tapeten var den som gjord för Ellas rum.
I borgen ligger även Ellas nya Ugglydoll i orange inköpt ifrån Roliga prylar, en mintgrön krabbat har även fått inta husgarderobs rummet...Bilder: Ellas lilla rum - nya tapeten..

   
När Ella vakande och fick se sin nya tapet brast hon ut i ett glädje skrik.. Jaaaa mamma titta Ella har en regnbåge!!! Mamma Ellas regnbåge va va??? Ja det är din regnbåge Ella svarade Martin skrattandes. Jaaa jag klarade det skrek då sedan Ella och sträckte upp armarna över huvudet. Vad det av hon klarade det vet jag inte men sött det var det!!! Vi är jätte nöjda med slutresultat och det blev så mycket bättre en vad jag hade trott att det skulle bli!! Vill du se hur det såg ut innan så titta här..

Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux