regnet forsar ner som i en toalett...

Helgen är redan här och veckan har sprungit bort!!! Här hemma är vi snart klara med trallen på baksidan men blomlådor och en trapp återstår. Förseningar har det blivit tack vare allt regn som har gjort bygget omöjligt att göra klart. Våran tomt sluttar som bara den så när det regnar på baksidan forsar vattnet fram och man behöver vara simkunnig för att överleva.. Just nu ser baksidan ut som att någon tömt ut en toalett över hela tomten tack vare all lera som bildats. Nej nu tar vi helg paus och hoppas på fint väder till nästa vecka!!!




Kollage: Isabella

I stället för att bygga nalkas det för våran del 30 års party för och hemma hos Martins bror i morgon och festens temat är "Miami vice". Då festen är barnfri denna gången kommer Ella att spendera natten hemma hos sin moster och morbror. Nu är vi därförr tre stycken förväntansfulla krabbater här hemma!!

Men egentligen skulle jag personligen bara vilja släcka lampan och sova hela helgen i stället för att festa trött, tråkig som jag är!!! Förhoppningsvis får jag sova hela söndagen i stället, för det har jag har önskat mig i morsdag present i år!! =) Har du önskat dig någonting i present??? Jag hoppas att du får en riktigt fin helg och grattis till alla mammor där ute i förskott på morsdag!!!! Kramar// Isabella

Trackback
RSS 2.0

sagaofswden













paxlux