Ska vi byta saker med varandra du och jag???

Sommaren har knappt börjat och butikerna har redan börjat med pressutskicken inför höstens och vinterns nyheter. Normalt sätt brukar jag bli smått deprimerad av att läsa rubriken "höst nyhete"r så här på försommaren. Men när jag fick se dessa socker söta bilder ifrån H&M Home blev jag glad, för det finns många nya favoriter som väcker stort vill ha begär hos mig. Kanske hittar du själv någon ny favorit efter att ha sett dessa bilder???Kollage: Isabella                                 Bilder: H&M Home..           


Att H&M Home är en stor favorit inköps källa för mig när det kommer till kuddar vet ni nog alla vid det här laget. Dem flesta kuddarna här hemma är från just H&M och många av favoriterna som jag har införskaffat mig hit hem kommer från deras första kollektion. Jag älskar dem lekfulla och grafiska kuddarna som fanns då, jag köpte i stort sätt alla sorter och i alla färger...Kollage: Isabella.

Dock missade jag att införskaffa mig två st svart/lila kuddar med cirkelmönstret på. Under tidens gång har jag förälskat mig mer och mer i dem. Men det tycks vara omöjligt för mig att hitta någon som vill sälja två st till mig. Så nu gör jag en efterlysning här på bloggen och undrar om du som äger dessa skönheter nu vill byta grejer med mig, eller sälja dina två pärlor till mig?? Snälla tipsa mig om du vet nåt eller någon!!!!! Puss på er!!Kommentarer
Postat av: Tina

Hej snuttan! Tyvärr kan jag inte hjälpa dig med dessa kuddar. Men jag tycker oxå att de har så mycket snyggt! Jag har en kudde med rosa rosmönster på därifrån och jag älskar den! Hoppas ni får en bra dag hjärtat! KRAM!

2011-05-26 @ 07:20:39
URL: http://familjenrosmer.blogspot.com
Postat av: Petran på DesignInsight

Hej gumman!

Håller med HM home är bra bäst. Alltid något som faller en i smaken. Särskilt gillade jag duschdraperiet och mattan(?) roligt mönster! Jag har också mycket kuddar därifrån.Någonstans i allt kaos i förrådet så har jag en sådan kudde, dock bara en. När jag hittar den kan du få den! men jag tänker inte leta där för du förstår inte hur mycket saker det är där!!! haha.. så om du kan vänta, till vi börjar flyttstäda så. Vi har inte hittat ett hus än men kanske snart!kram

2011-05-26 @ 11:12:43
URL: http://designinsight.se
Postat av: sara

Hej isa!!

Jag älskar också H&M dem har så mycket fian saker till hemmet!!!

När det kommer till din efterlysning har tyvärr inga sådanna kuddar själv, men min syster har!! :) Jag ska kolla med henne om hon vill byta någonting med dig!!! ;)

2011-05-26 @ 13:45:02
Postat av: Anna

vilka fina nyheter!!! Hoppas att du hittar kudden som du söker efter. Håller tummarna!!! Kram

2011-05-26 @ 15:20:48
Postat av: Camilla E

Så snygga nyheter, det fanna mycket fint som väckte vill ha begär hos mig!!!

=) Kram

2011-05-26 @ 20:00:09
Postat av: ullie

gillar de där & tecken kuddarna.

Tänkte jobbade du på rusta innan eller har jag drömt det ?

2011-05-26 @ 21:36:01
URL: http://weberskold.blogg.se/
Postat av: ullie

gillar de där & tecken kuddarna.

Tänkte jobbade du på rusta innan eller har jag drömt det ? krrraaaaaaaamiz

2011-05-26 @ 21:36:15
URL: http://weberskold.blogg.se/
Postat av: Sara

Mycket fina saker!!! Kuddar har jag också i massor i från HM och av nyheterna föll jag för "&" kudden. Helt underbar!!! Hoppas att du får tag i din kudde snart. Hur går det för er med trallen och baksidan??? Nyfiken!!! Kram

2011-05-26 @ 23:06:31
Postat av: Barnens Hjältar

Man blir ju superglad bara av att titta på bilderna :-) Ha en alldeles underbar helg vännen. Hoppas allt är bra med dig!

2011-05-27 @ 14:06:55
URL: http://barnenshjaltar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux