man lär av sina mistag..

Då var det bara en dag kvar tills det hela drar i gång och med en dags framförhållning ska jag nu försöka få rättsida på huset under kvällen. Första gången vi skulle få foto besök hit hem städade jag varje dag i en veckas tid innan självaste reportage dagen. Detta slutade i ett dåligt humör för mig och en allt för stressad man & en grigdotter i huset.. Andra gången sköt vi fram städningsdelen ytterligare en dag för att undvika tjaffs och sen sköt vi fram det ytterligare en dag inför varje reportage.Nu har vi gjort det här några gånger och lärt oss utav dem tidigare förberedelserna att det är lönlöst att städa alla rum flera dagar innan, speciellt när man har en busunge i huset som måste få leka och bränna energi på dagarna. (Sen har vi ju också en katt som gillar att håra ner.) Vi har förberätt lite i omgångar förrar veckan och med en stor städning i alla rum först i kväll, vilken har varit ett bra beslut!! För denna gången känns allt toppen och jätte kul!!


Bild: Vardagsrummet och nya poolen för i år.

För när man är så nervös som jag är just nu hjälper det inte till att försöka vinna varje match över en trotsig sötnos under dagens alla timmar också, genom att försöka hålla rent och snyggt i varje vrå. Stress skapar så lätt bråk och den kan verkligen förstör hela kännslan och glädjen som ett foto besöke bjuder på. Så det är skönt att slippa ta dem striderna just nu och i stället bara få vara, bada och busa med Ella på dagarna. För rövarkulan som råder där inne just nu får jag börja ta tag i när hon sover middag!! Bara jag inte snubblar på alla miljard pärlor som ligger utspridda i hela huset under tiden.. ;)  


Bilder: Ella och mormor sover middag               Simon och Ella hemm hos mamma..

I kväll ska Ella kanske sova över hos sin mormor då mamma ska ta med Ella till hennes jobb i morgon så hon får busa med dem andra barnen på förskolan, medans jag pratar med stylisten i lugn och ro. Ella har längtat så efter mormor och tjatat om att hon vill hoppa studsmatta med hennes morbröder S & A i flera dagar nu, så det ska bli så kul för henne att dem sak ha en heldag ihop. Samtidigt känns det extra lyxigt för mig att få prata inredning med ett proffs över en kopp kaffe i morgon, bara vi vuxna i mellan. :)

Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux