Bild bevis på helgens pyssel..

Lite bild bevis på helgens pyssel. Vi har sågat och sågat och skruvat så mycket vi bara har hunnit med i helgen. Framsidan är nu mera inramad och klar, blommor har även införskaffats. Vi köpte perenner, clematis, mandelblommor, smultron och svarta vinbärs buskar. Gräs har även såts så nu hoppas vi på att gräset inte blir grönare på den andra sidan utan att våran gräsmatta överglänser alla andras i stället!! ;)Foto: Isabella

Bilderna nedan: Så här såg det ut innan längst med spaljen och under byggets gång.. Kommer ni i håg hur det såg ut från allra första början på framsidan??
Om inte kan ni smygkika här !!!!!!


Foto: Isabella

Vi hade som sagt var ingen blomlåda eller ett fint avslut längst spaljén som Martin byggde förra året. Därför har vi nu byggt en blomlåda och ramat in trallen. Det ser nu mera ut som riktig liten mysig innegård på framsidan!!!! Jag längtar verkligen tills man kan gå barfota på den nysådda gräsmattan och plocka smultron tillsammans med Ella.


Foto: Isabella

Nu har vi en mycket mer hemtrevlig och välkomnande framsida, jag är så nöjd!! I dag har vi börjat med baksidan och Ellas lekplats börjar ta form.. Ååå va kul det är när man ser så snabba resultat. Nu ska vi ut och fortsätta, i morgon fortsätter bygget. Puss på er alla så länge!!!
Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux