Underbar start!!!

Hej kära ni!!! Tusen tack för alla era lyckönskningar i dem tidigare inläggen dem har redan börjat ge utdelning och min nervositet har släppt nu. Dagen började redan klockan sex i morse då Martin skulle fara till jobbet och Ella till mormor för att gå på dagis i dag. Det var en underbart glad och förväntansfull Ella som log stort i hallen när jag kom ner för trappen..

 - Hej då mamma nu ska Ella jobba ses i morgon gumman!! Sa hon och gav mig en hejdå puss innan hon traskade ut med pappa till bilen, mitt hjärta smälte!!! Hon har blivit så stor & duktig med talet på några veckor och det känns som att jag inte hänger med..
 
Efter att mina skatter hade åkt och med huset för mig själv gick jag sedan tillbaka till sängen och somnade om i en timme. (Det är lyx som inte duga!!!) Sedan klockan nio kom stylisten hit hem och hon var så trevlig!!! Hon kickade runt lite och tyckte att det var super fint redan så det var inte mycket för henne att fixa med sa hon.
(Dem orden fick mig att växa flera cm.)Bilder: ©Isabella

Vi begav oss sedan tillsammans till Ikea för en frukost fika och sedan shopping. Det blev en massa fina nya saker till både oss och Ella. Som ni även ser på översta bilden är nu Brita mattan från favoritsaker även på plats i köket vist är den super snygg!!! Jag är helt kär i den och den blåa nyansen. Ska jag summera dagen så lång blir min kommentar: Om man kan vara i himlen fast fortfarande stå kvar på jorden så är jag i himmlen just nu för jag är så glad!!!! Nu sak jag njuta av ruset och fixa lite i garderoben och sovrummet innan Martin och Ella kommer hem igen. Stor kram till er!!
Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux