uteplaner och målning..

Hej mina vänner!!! Hur mår ni i dag?? Tusen tack för eran peppning under dessa reportage dagar och för alla era underbar kommentarer ni gör mig så glad!!! I dag är jag väldigt trött och förmodligen är det spänningarna som har släppt nu. Men vila det hinner jag inte med för nu ska vi börja förflytta våra planer och projekt ut till baksidan.. Har du själv börja i trädgården/balkongen, eller är du klar för i år redan??


Bilder: Alcro.

Här hemma är det massor som sak planeras och hinnas göras klart innan sommaren är här. I sommar vill jag inte behöva lyfta ett finger vilket vi kan behövas efter två års intensiva renoveringar och fullspäckade dagar. I helgen ska jag börja skissa på hur trallen och lekplatsen ska se ut och lägga upp en tidsplan.
Men först nalkas det dop i morgon för Martins brorson så kvällen kommer att handla om lite paket pyssel för min del och detta ser jag fram emot. :)


Nytt inköp hit hem..

Medans jag pysslar ska Martin åka och hämta hem ett nytt blocket fynd till baksidan. Jag har nämligen hittat en rutschkana i samma stil som gunghästarna som vi kompletterade våran ute samling nyligen. Detta nya schabrak på 2x2m är även den i behov av en uppfräschning men det ska jag förhoppningsvis hinna pyssla till med lite färg inomkort. Jag blev riktigt sugen på dessa gula kulörer ifrån Alcro.. 
Vad ska du själv göra i helgen??? //Kramar Isabella
Trackback
RSS 2.0

sagaofswden













paxlux