Julklapp - föreviga minnen...

Tack för alla era gulliga kommentarer och mail om Ellas nya säng ni är så bäst på att fylla mig med ny energi ska ni veta!!! För energin har tryt här hemma dom senaste dagarna så helgen har bara handlat om att ladda batterierna med familjemys och lekdag tillsammans med en kär vän till mig och hans barn. Vi har bakat pepparkakor med barnen och tagit lite julkort här hemma till mina & Ellas fotoböcker. Det är så kul att göra en egen liten fotostudio här hemma emellanåt och så här kan det se ut... Foto: © Isabella waldenmaier.

Jag är en liten fotoman det erkänner jag direkt och tar gärna en bild för mycket än för lite så jag kan föreviga så mycket jag kan i bildformat. Tyvärr är jag alldeles för dålig på att framkalla eller ens skriva ut bilderna som jag tar dock. Ellas fotoböcker som jag påbörjade när hon föddes ligger fortfarande ofärdiga och det är bara en utav sju stycken böcker som hitintills har blivit tryckta. Fast inte så länge till hoppas jag för 
högst upp PÅ MIN ÖNSKELISTA i år till tomten ligger ETT PRESENTKORT ifrån "Fuji direkt"!!Foto: © Isabella waldenmaier.

När jag själv var liten tycket jag att det var så mysigt att titta i fotoalbumen tillsammans med min mamma och ha en mysstund bara vi två, skratta åt hur man såg ut och vad man hade gjort för bus. Men detta var ju innan datorn fanns och man blev för lat!!! För nu mera är det så enkelt att bara föra över allt på minneskortet och låta det stanna kvar vid det momentet, för inte allt för mycket hamnar i utskrivet format nu mera i alla falla inte hemma hos oss. Men nu hoppas jag att det skall bli ändring på det!!
Hur ser det ut med bilderiet hemma hos dig?? Vad önskar du dig i julklapp??

Puss// Isabella

Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux