Bilder that i like - kännslan som hemma!!

Det finns bilder och inspiration som får ens hjärtat att klappa lite extra hårt. Ni känner kanske igen er i den känslan?? När man känner åååå men det där påminner om mitt kök eller den detaljen och prylen står likadant i min hall. När jag tittar på dessa bilder kan jag inte undvika den känslan, att känna igen mig i stilen som vi har här hemma. Så nu tänkte jag bjuda er på lite inspirations bilder ifrån arkivet som får mig att känna mig “som hemma“. Har du en favorit bild i ditt arkiv som får dig att känna dig som hemma???


Kollage: Isabella

Kommentarer
Postat av: Sofia

Hej vännen, vilka härliga bilder du bjuder på idag! Håller med om det påminner om ditt fina hus. Men ditt är faktiskt ännu finare! Hoppas allt är bra med er!!

Kram!!!

2011-11-22 @ 19:27:09
URL: http://sofias-liteomallt.blogspot.com
Postat av: Maria

Hej

jag skulle verkligen en "vägvisare"( en sådan som visar tvrum åt ett håll o kök åt ett annat håll osv i vårt hus. typ en sådan som du har i ditt tvrum. Vet du var man kan få tag på en sådan eller material till att göra en själv? Såg att på en av bilderna så fanns det en variant av den.

Mvh Maria

2011-11-22 @ 21:23:29
Postat av: Anna

Jätet fina bilder och jag håller som Sofia med om att mycket påminner om din snygga stil!! Din klädhängare is to die fore!! ;) Kram

2011-11-22 @ 21:35:05
Postat av: Jessica

Hej! Fina inspirerande bilder! Ja, hela ditt hem är inspirerande också. Jag undrar över bilden med hängaren som är vägvisare på engelska, var hittade du bilden? Vet du var man kan köpa den?

M v h Jessica

2011-11-23 @ 00:00:45
Postat av: S

oh! vars hittar man "meow" tavlan? :D

2011-11-23 @ 01:03:28
URL: http://laxbox.bloggplatsen.se
Postat av: Hanna - whiterainbow

Gillar bilderna, och ja de påminner om ditt hem!

Bilderna på köket med dekoren var läckra, likt de du gjort i köket. Funderar på att göra något liknande hemma hos oss för att göra köket lite modernare :)

2011-11-24 @ 07:24:27
URL: http://Whiterainbow.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux