Invigning - av den oranga simhallen..

Badplatsen är numera färdig och invigd av ägarinnan!! För att förtydliga Ellas lilla nya simhall fäste jag tre st gråmålade bokstäver på sängen, inte helt oväntat med text kombon: BAD. Det saknas några små detaljer innan rummet är helt klart som alltid när jag är i farten, men nu kan jag inte vänta längre med att få visa upp Ellas nya simhall så i dag kommer ett bildregn med busbilder där inifrån!!I botten av sängen ligger en Ikea madrass och uppe på ett stort lakan i storleken 200x250 och där över 1000 bollhavs bollar. Jag har valt att lägga ett lakan i botten för att enkelt och smidigt kunna samla upp alla bollarna vid ett eventuellt gäst besök och rengöring utav bollarna (tyckte jag själv var extra smart.)


Kollage: Isabella


Så gick vi till väga detta behöver du för att bygga en egen säng:
Kura säng: vi valde att fynda en sliten men begagnad stomme ifrån blocket för 600kr.
Då det inte gjorde oss någonting då vi ändå var tvungen att korta ner sängen.
Ca: pris begagnad stomme ligger normaltsätt på 800-1400 kr.

MDF: till fronten och kanterna av sängen pris: 400kr
Sticksåg och egen mall för att rita dit hålen i fronten, vi valde att göra en rektangel och sedan använda ett dricksglas för att rita dit dom runda formerna.

Fog
och snickeri spackel Pris: 80-130kr
Färg: 2 liter i önskad kulör Pris: ca 120kr/liter
Bollhavs bollar: Pris ca 1 500 kr per säck + moms och frakt.

Vi landade på en totalsumma på: 7 897kr, vilket är helt okej pris för två gästsängar med en lekplats och simhall i ett som ingen annan har likadan än så länge. ;)

 

 
Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux