Inspiration - så vill vi att lägenheten ska bli..

Hej alla fina! Här hemma rusar allt på ett rasande tempo. All min fokus denna vecka har jag lagt på jobbet och på butiken. Vilket har varit super kul och jag har bland annat byggt om våran prydnads avdelning till ett nytt mer tilltalande utförande och jag är mer än nöjd. Ska se om jag inte kan få tillåtelse att at lite bilder på vad jag har sysslat med i veckan som nu kommer. Här hemma rullar annars planera vidare och vi fixar och donar som aldrig förr. Så denna söndag tänkte jag bjuda er på fina inspirations bilder.

Det är dessa bilder som är min stora inspirations källa just nu när det kommer till planeringen av Martins lägenhet!! Vitt, ljusa golv och lagom med färg och fina detaljer...Bilder: inspirations mappen.

Det är lite hektiskt just nu att få tiden att räcka till känner jag då två boenden ska planeras och införskaffas möbler till. Men detta är extremt kul samtidigt!! I dag och just i denna stunden håller Martin på att såga itu en kura säng ifrån Ikea i molekyler för att vi sedan ska bygga om den upp den igen i ett mer personligt utförande uppe i Ellas hus rum här hemma. Nu håller jag tummarna för att allt kommer gå så som planerat bara!! Jag hoppas att du har haft en bra vecka och en trevlighelg!!? Hur ser dina egna söndags planer ut?? Pusss// Isabella

Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux