Beställningen - bada i orange..

Ellas underslaf ska förvandlas till en orange badplats!!! Jag har letat som bara den efter bollhavs bollar av den större och tjockare sorten som sägs skall hålla länge. Där av vart min lycka total när jag hittade DESSA bollhavs bollar i veckan och som finns att få i underbart klara och fina färger (sådanna som IKEA har). Det viktigast för mig som mamma är att bollarna inte bara är lekvänliga utan även TÜV - godkända. 
Är du själv bollshavs köpsugen så kan du beställa dina egna bollar HÄR.

Jag ville inte ha sådana tunna Kina tillverkade bollar som tappar luften direkt, som finns att köpa lite varstans ute i butikerna. Jag vill ha kvalitets bollar och inte riskera att mitt samvetet får en törn av att bollarna kanske har tillverkas utav barn i Ellas egen ålder som borde gå i skola istället för att jobba på bollfabriken bara för att vi sak kunna simma runt som på orange moln här hemma.  


Kollage: isabella.             bollar:boing.se     

Vi har i dagarna beställt 4 x 500 st orange bollar av företaget Boing pris ca 1 500kr säcken. Dom följer nämligen detta certifikat och är även leverantör till Ikeas lek avdelning "småland". Så snart har vi faktiskt ett riktigt Ikea bollhav här hemma och det är inte illa, Ella måste ha varit väldigt snäll i år eller ha en väldigt snäll mamma!!! Jag tror att det är båda.. ;)
Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux