Vi gör om - Hej då vit husgarderob...

I går var det ombyggnads start i Ellas hus rum och det så kallade “enkla sängbygget” drog igång. I dagsläget har vi gästrums brist här hemma och då fler sovplatser behöves fick därförr den lilla sängen nu förvinna och ersättas av en våningsäng. Vanliga våningsängar är dock inte dom snyggaste i mina ögon, på tok för stora för vårat lilla rum så det blev ett litet hemma bygge även denna gången här hemma.. 

 Vi fyndade en kura säng på blocket för en tvåhundring och tanken var att vi skulle använda den stommen till grunden av vad som skall bli Ellas nya sängbygge. Detta projekt blev dock större en förväntat då vi fick kapa sängen på längden (vilket vi hade räknat med) och nu även på bredden. Då det diffade ynka 8 cm på bredden vilken bidrog till en massa sågande, mer jobb.


Foto: Isabella      Ellas husrum i ny skepnad..

Men nu är basen på plats och Ella har skruvat flitigt under gårdagen. I veckan skall mdf skivor köpas, sågas till och sättas på plats. Sen är det bara ta fram rollen och dekorplasten och börja skapa igen!! Det blir nog bra det här!! Hoppas ni får en bra toppen måndag mina vänner!! Puss//Isabella
Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux