Pyssel - gör det själv med ljusslinga..

God kväll mina kära!! I dag tänkte jag bjuda er på ett härligt  belysnings "gör det själv tips", som passar lika bra både ute som inne i dessa mörka tider!! Med hjälp av några pappmuggar och en "led ljusslinga" kan du nämligen på några få minuter skapa dig en alldeles egen och ack så personlig mysbelysning till hemmet. Jag säger som jag alltid säger: - Det bara är fantasin som sätter gränserna på hur din egen slinga kan komma att se ut!! Här kommer nu en beskrivning i bildform på hur du enkelt kan gå tillväga. =)

Bilder: via heygorg.com.

Själv är jag sugen på att göra mig en lite mer grafisk slinga in till Ellas rum och då hade jag tänkt att använda mig utav Rustas belysning tillsammans med dom svart/vita pappmuggarna ifrån Lagerhouse sortiment. Kan bli riktigt läckert eller vad tror du?? ;)

extra info & jag rekomenderar:
(Led slingor & lampor = hålller längre, är energibesparande och utsöndrar nästintill ingen värme.)


Kommentarer
Postat av: Emma W

Visst, fint! Men hur brandsäkert är detta? Jag skulle inte rekommendera någon att ha pappmuggar runt så varma lampor. Usch om det skulle hända något...

2011-10-27 @ 16:58:49
Postat av: Emma

Hej gumms, och välkommen tillbaka! Du har varit saknad :-) Jag vet inte om det bara är jag men när jag går in hit till dig, hänger sig min dator och allt stängs ner, jätte trist då jag aldrig hinner läsa alla inlägg, utan bara dessa du länkar till via fejan. Sen undrar jag om du möjligtvis har någon äppel burk i lager att sälja till mig?

Många kramar /Emma

2011-10-27 @ 17:44:21
URL: http://hemmahosemppan.blogg.se/
Postat av: Tina

Hej snuttan! Välkommen tillbaka! Har saknat dina inlägg! Gud vad snyggt det blev!!!! Det här måste jag försöka komma ihåg och göra något av. Puss

2011-10-27 @ 19:01:37
URL: http://frurosmer.wordpress.com
Postat av: Postadress Torslandastadress Torslanda

Låter snyggt!!

2011-10-27 @ 21:51:04
URL: http://www.postadresstorslanda.blogspot.com
Postat av: My lovely Days

Ohhh guu så fint!

2011-10-27 @ 21:52:06
URL: http://louisevitadrommar.blogspot.com
Postat av: Elin A

Åh, va kul att höra från dig! Välkommen tillbaka. Du har varit saknad :)Det blir ibland för mig som för Emma (kommentaren ovan). Jättetråkigt :(Sköt om dig och din familj.

Styrkekram.

2011-10-27 @ 23:23:11
Postat av: Frida

Vilket fint tips!! Trevlig helg kram

2011-10-28 @ 07:48:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux