Soffinköp och julen står klar..

I går var vi i väg och köpte en soffa till Martin ifrån Livingstore och det blev en ljusgrå skönhet som blev valet denna gången, som vi båda tror kommer passa så bra in med den nya stilen!! Jag har sammlat hop några inspirations bilder som jag kommer utgå ifrån när jag knyter samman säcken med ideèr sedan och som jag lär plocka många godbitar ur. Jag tänkte visa er dom under morgondagen sedan så ni får en liten smygtitt på hur det kan komma att se ut... =)


Bilder: isabella - nya soffan..

För övrigt så nalkas det en stentuff vecka för mig och mina kollegor på jobbet, då dom sista prickarna över i:en ska sättas på alla avdelningar i butiken. Det ska verkligen bli superskönt att få beskåda butiken i sina bästa dagar nu snart efter en lång ombyggnation. Men det är verkligen värt det för det ser strålande ut!!!Foto: Isabella -rusta..

Julen är nu mera även färdiguppbyggd och står nu härligt grann ute i alla våra butiker. Jag personligen tycker att det är den bästa julen någonsin på Rusta. Har du själv hunnit spana in den?? Om vad tycker du?? Trevlig kväll min vänner för nu säger en trött liten Isabella god natt för i dag Puss på er!!

Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux