Sjukstuga och tusentals stygn i hjärtat...

Hej kära ni!! Här hemma råder det sjukstuga då vab livet började nästintill direkt för oss. Ella är helt matt och febrig i dag, jag har gjort allt som står i min makt under dagen för att försöka få min lilla docka att ta det så lugnt som möjligt i soffan. Doktor väskan ifrån Åhlens åkte fram och allt ifrån kuddar till leksaker har undersökts. Sedan har mitt hår fått sig tusentals med tofsar också för att hålla den lilla sjuklingen sysselsatt, men vad gör man inte för sin lilla skatt!!


Om jag skall sammanfatta dagarna som har vari har det vart ett stort känslomässigt kaos i mig. Martin har hittat en lägenhet i området bredvid och kommer inom några få veckor flytta ut ur huset om allt går som det ska med banken, för i dag ringde mäklaren och sade att han vunnit budgivningen. Jag är lite schockad och har inte riktigt förstått vad som komma skall!! Han är dock väldigt kluven nu till sitt beslut, vilket gör mig förvirrad också!! Vad är det då som sker egentligt?? Ja det undrar jag med för just nu hänger jag inte med alls, kanske är det just de som behövdes för att vi skulle nå hit?? Att jag inte har någon kontroll alls och att det inte är jag som håller i ratten!!!Kollage: ©Isabella.


Det ända jag vet är att allt ordnar sig och nu är det bara att ta en sak i taget och försöka att fortsätta att må bra i mig själv!!! Bita ihop kämpa på och tänka på mig själv och Ella, lösa allt praktiskt som blir utav detta och jobba satan för att kunna behålla huset. Nu saknas bara några underskrifter på bankpappret sen börjar väll nya livet antar jag!!? Just nu slits jag mellan mina egna kännslor och vad det är jag känner?? Är det ett trygghets behov som jag nu snart kommer vara utan som jag saknar redan och rädd för att känna. Eller är det bara det faktum att allt gick så fort?? Bollen ligger inte i mina händer just nu, så jag vet inte vad dom kommande veckorna kommer att innebära..

 

Allt jag önskar i livet just nu är mer tid!! Tid för att förstå allt innom mig, tid att få ekonomin på fötter och tid att lösa den nya komande vardagen till det bästa för mig och Ella. Just nu känner jag att jag är på lånad tid och i ständig jakt efter ny tid att kunna tänka på.. Men tid är en ständig bristvara det gäller att uppskatta den tiden man får och har, sluta slösa sin tid på att grubbla på saker. I alla fall på saker som man inte rår på!! Mitt hjärta har just nu "tusentals stygn" och frågetecken men dom ärren och frågorna kommer att blekna med tiden och göra mig starkare det vet jag..

När jag vill försöka att tänka på annat pratar jag mycket med en go vän till mig. Men i lördags var det en anna stjärna som räddade min kväll nämligen mia skäringe!! Har ni inte sett henns show "Dyngkåt och hur helig som helst" än så säger jag bara se den eller köp dvd filmen!!! Så underbart klockren!! Pusss på er och ha världens bästa kväll min vänner!!

Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux