Läckert i svart..

Badrumstankarna väller över mig och till sensommaren är dags att ta tag i det övre badrummet på riktigt. Jag har där av redan nu börjat planera det pyttelilla badrummet redan nu då jag vet att detta moment kommer ta sin lilla tid!! För med små ytor är planeringen och materialvalen extra viktiga i mina ögon och dessutom vill jag inte tumma på kvalitén fast ändå lyckas hålla nere priserna. Jag har redan bestämt mig för vilket badkar jag vill ha och i dag har jag kikat runt på tvättställsskåp och föll pladask för ett ifrån Aspensbad.


Bilder via:Aspenbad

Skåpet som jag sneglat på heter viskan, är 60 cm brett och endast 42 cm djupt, och tack vare att tvättstället dessutom är något lägre blir möbeln nätt och harmonisk i sina proportioner. Underskåpet har gott om förvaringsmöjligheter, med fackindelad övre låda och plats för handdukar i den nedre lådan, precis vad jag vill ha och har letat efter!! Nu måste jag bara bestämma mig för om jag ska svart eller vitt tvätt ställ. Vad tycker du??


Kommentarer
Postat av: Susanne

Snyggt! Vad ska du ha för färg på väggarna?

2012-04-28 @ 09:44:00
URL: http://inredningsbloggen.wordpress.com
Postat av: Anna

Hej!Superfint! Jag vill bara tipsa om swedmart.se Vi köpte våran badrumsinredning därifrån till suveräna priser.Kika in vet jag!

2012-05-01 @ 18:50:13
URL: http://husprojektet.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux