Sovrummets tre väggar..

När man har ett sådant litet sovrum som jag har här hemma är det inte lätt att göra stora inrednings förändringar bara så där. Det lättaste att göra för att skapa lite nyhets känsla för mig är att bädda rent med nytvättade vita lakan och förnya med lite vardagliga accenter på sängborden.
Så här kan det se ut när jag är på det humöret..


Foto: ©Isabella


Jag har lagt glasskivor på sängborden för att skapa en ljusreflekterande effekt åt jeans väggen och för att trolla bort malm bordens standard känsla. I bland kan det där lilla, lilla, lilla extra verkligen göra stor skillnad...Foto: ©Isabella

Sovrummes väggar är målade med en vit ljusreflekterande höglansig färg för att skapa mer rymd åt rummet. För även om jag gillar skarpa kontraster med grafiska mönster och svarta toner vill jag ha ett sovrum som ska ge mig energi och ljusterapi. Även barnspeglarna ifrån Ikeas tidigare sortiment har målats vita, fungerar nu som en egen liten konstdekoration på väggen.
Vad är viktigast i ditt sovrum?? Vilken känsla vill du att rummet ska berika dig med?? Puss// Isabella


Kommentarer
Postat av: Susanne

Du har så fint i ditt sovrum! Bara älskar den missoniinspirerade filten.

Mitt största (i-lands)-problem just nu när det gäller sovrummet är att hitta de perfekta krokarna till alla kläder som ligger och dräller på golvet. Är även på ständig jakt efter de perfekta sänglamporna. De verkar inte finnas. :P

Kram!

2012-04-26 @ 12:35:34
URL: http://inredningsbloggen.wordpress.com
Postat av: Amanda

Jag älskar att du har FÄRG - ser jättehärligt ut utan att vara rörigt. Många inredningsbloggar är tråkiga tycker jag med vitt, svart, grått och ev. EN accentfärg - det ser så konstlat och stelt ut!

Man blir GLAD av ditt hem!

2012-04-26 @ 13:13:08
Postat av: MammaLivet på Landet

Ser ut som vi har samma favoritjeans du å jag, fornarina sitter alltid snyggt på! kram

2012-04-26 @ 15:40:49
URL: http://mammalivetpalandet.blogspot.se/
Postat av: Milla

Så härligt färgglatt! Klockan är ju bara så fin, var kommer den ifrån?

2012-04-26 @ 22:23:50
Postat av: emalee

Åh, jag åste bara få fråga vart du köpt filten och kudden!! Sååå fina!!

2012-04-27 @ 00:23:29
URL: http://emalee-syr.blogspot.com
Postat av: Fynda och Fixa

Vilken härlig och cool stil du har. Skulle dock inte våga mig på att ha så mycket klara färger hemma, utan kör nog fegvarianten med en mildare färgskala ett tag till.Det är verkligen en inspirationsbomb att titta in här och se vilka spännande lösningar och idéer du hittat på.Bra tips med barnspeglarna från Ikea. Har flera sånna på vinden, men vet inte vad jag ska ha dem till. Snyggt!

2012-04-27 @ 10:40:17
URL: http://fyndaochfixa.blogspot.se
Postat av: Frida

Vad fint:) jag fixar inte ett vitt sovrum jag sover inte så bra, så vi har ett mörkt sovrum med en brun strukturtapet som ser ut som ett tyg:)

2012-04-30 @ 08:59:18
URL: http://www.inredamerahemma.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux