Göra egna kort..

Då var denna påsk till ända för i år. Precis som så många andra av er har även vi haft fullt upp i helgen. Vi har pysslat en hel del och Ella har gjort egna påskkort. Dom blev verkligen superfina!!! Här kommer nu lite bilder ifrån helgens bravader..
Jag fick prinsessan till att vilja måla en stor bild där fantasin fick flöda fritt!!! Hon målade en stor färgrann målning och dekorerade den med både glitterlim och fjädrar. Efter att bilden hade torkat klippte hon ut små kort utav den stora målningen, tillsammans skrev dit en liten hälsning på alla kortens baksida.. Detta är ett toppen bra sätt och ett tips till alla er på hur man kan göra många påskort i ett svep med dom små!! För det är inte lätt alla gånger att få barnen att måla kort på beställning och specielt inte med en i taget teckniken. Det slutar oftast med två små streck bara på dom sista bilderna då tillslut. ;)
 

Foto: Isabella   pyssel By Ella.

Det har inte bara pysslats här hemma under helgen utan även hälsats på släktingar till höger och vänster också, påskhälsningarna har nästan vällt över!! Ibland blir det lite för mycket av det goda och det blev det i år för vi har varit i väg varje dag för att hinna med allt som vi ville. På självaste påskaftons morgon var jag själv först i väg på kurs tillsammans med martin och min bror. Så nu är jag ett steg närmare mitt mål!! :) Där efter sedan blev det familjemys med alla mina syskon och hundar hemma hos min mamma. Ella har var påskärring i hela fyra dagar då hon vägrade lämna hemmet utan prickar på kinderna (härlig 3års trots), men är det påsk så är det!!! ;)


Foto: Isabella

Söndagen bestod av familjemys bara vi tre och studsmatte montering!!! För i år fick Ella en studsmatta av mig i påskägget och den blev en succé. Jag och Martin tog tillfället i akt medans Ella hoppade runt att njuta utav solen i varsin utesoffa helt tysta.. Vi var så slut att vi inte sa ett ord till varandra men det var super trevligt de med!!

Måndags förmiddagen tillbringade vi hemma hos Martins brors familj och i går eftermiddag var Martin i väg och kollade på fotboll inne i stan. Jag och Ella hade då en sådan där lagom lugn slappar dag och passade på att plocka ner påsken här hemma iför år.. Det var våran påsk det i stora hela för våran del!! ;) Hur har du själv haft det?? Puss//Isabella

Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux