I am happy - colorful phone call..

 

I dag tog vi en tripp ut till Hagaparken för att besökte Fjärilshuset tillsammans med familjen & Mackan.

Medans vi knatade runt där inne i den tropiska värmen omringande av färglada fjärilar så ringde min mobil!! Jag kände inte igen nummet och normalsätt brukar jag inte svara vid sådana tillfällen, men jag skämdes lite över att jag glömt att stänga av mobilen så jag svarade ändå. Vilket var tur att jag gjorde för kort därefter lös jag upp som en sol!!!

 
 
Kollage: isabella.
 

Det var nämligen Schenker som ringde och berättade att dom har en leverans på ca 60 kg som dom ville leverera hem till oss under morgondagen. Så i morgon kommer mina efterlängtade och färglada Eames Plastic Side Chair, DSW med träben. I höstas beställde jag 6st sådana stolar i glasfiber ifrån Infurn. Jag valde även att få varje stol i en egen unik färg. En rosa, gul, orange, grön, blå och svart stol beställdes. Nu är jag riktigt spänd på att se hur dom kommer att se ut runt matbordet!! Puss//Isabella


Kommentarer
Postat av: Camilla L

Avis, jag vill också ha så snygga stolar!! Förstår din lycka. En fråga ska du sälja dom gamla då tro?? Är intresserad. :)

2012-12-27 @ 22:42:00
Postat av: Emma

Det kommer bli jättefint tror jag! Har själv kollat in produkter fr infurn men har inte hört ngt om deras produkter och ,service. Du får gärna berätta om ni är nöjda med stolarna och service än så länge.

2012-12-28 @ 12:24:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux