Överkast - snygging nr två..

Jag fick syn på det här överkastet inne hos Urban Outfitters nu i dagarna. Färgerna turkost, orange, gult och creme är en fin kombo i mina ögon specielt när det kommer i ett sådant här snyggt och grafiskt utförande. Dock så finns det två färg varianter till att fundera lite mer på innan jag bestämmer mig.

Jag är lite sugen på den här färg kombon, men martin är dock inte lika köpsugen. Han gillade mer det överkastet ifrån ferm living som jag tittade på tidigare. Jag förvånas över att det ska vara så här svårt att bara välja ett överkast! Föll dom här överkasten även dig i smaken, eller håller du kanske med Martin?

 

 Bilder via: Urban Outfitters.
 

Kommentarer
Postat av: Maria

Vi har ett lapptäcks överkast från Rice i en massa färger som jag älskar :-)

2012-12-16 @ 18:05:37
URL: http://cupcake.blogg.se
Postat av: Anna

Dom är snygga alla tre!! Svårt val. :/
Kram

2012-12-16 @ 18:14:02
Postat av: Marlene Zufic, Mamma till Antonio

Jag undrar om ni själva snickrat de där husgarderoberna i ett av Ellas rum. Eller har ni köpt dem? Såg nämligen en likadan (rosa) i en butik och undrade om ni fått inspo och gjort egna eller om ni köpt dem någonstans. Eller om butiken fått inspo av dig och snickrat en egen.

Vad många "eller" det blev. Haha

Svar: Hej marlene!!
Ellas husgarderober är egentillverkade en ide som vi sate i verket för över tre år sedan när vi flyttade in i radhuset. Dom är byggda ut av Ikeas Billy bokhyllor och mdf skivor. Jag vågar nog påstå att vi var bland dem första i Sverige med att tillverka sådana garderober, vi har nog satt en och annan trend efter det. ;)

Det blev en väldigt stort stå hej i media när vi lanserade bilderna på Ellas egentillverkade husgarderober, flera reportage har gjort med vårat hem tack vare det bland annat för Ikea familj live, hemstilat m.lf . Mer om det och ritningen till Ellas garderober hittar du under bloggkattegorin hemmet i media.

Inspirationen till husgarderoberna har vi hämtat ifrån holländska "Kast van een Huis" och vi valde att bygga egna innan dessa mindre varianter fanns till försäljning här i norden. för jag blev förälskad direkt. Vilket var tur att vi gjorde, för när husen så småningom även kom till sverige för försäljning fick dom en saftig prislapp på närmare 10 000kr. Vilket vi tycker är galet mycket pengar då våra fyra egenbyggda större varianter ändast kostade 5 000 kr och "då för alla fyra att bygga". Så enligt mig är hemma byggen att rekommendera!!! ;)

2012-12-16 @ 22:35:28
URL: http://marlenezufic.blogspot.com
Postat av: Anette

Den första tyckte jag var snyggast!

2012-12-17 @ 06:50:58
Postat av: Anonym

Håller med martin faktiskt, dessa var extrem mormor varning tycker jag :P

2012-12-17 @ 15:49:11
URL: http://lilyilly.wordpress.com
Postat av: Retrophilia

De har så himla mycket snyggt på urban outfitters! Jag gillar de två sista överkasten bäst, fina färger! Det från ferm living var också väldigt snyggt men det är ju en stor skillnad i pris. Jag hade valt urban :)

2012-12-17 @ 16:10:07
URL: http://www.retrophilia.se
Postat av: Marlene Zufic, Mamma till Antonio

Jag tror det var en garderob. När vi var på väg ut vände jag för att ta en bild. Tänkte ju på dig så fort jag såg det stora rosa huset. Hittar ej din mail, annars kan jag maila dig bilden om du var intresserad.

Vi har precis gjort ett kök till vårat barn. Hittade inget jag tyckte passade och som var tillräckligt litet för att inte "äta upp" han lilla rum. Så jag gjorde en egen ritning och gav till en snickare. Är så himla nöjd.

Älskade Ellas vägg hon hade ovanför sängen med alla tavlor.Nu har hon ju blivit större och har bytt ut till en sagovägg med böcker. Ska göra något liknande till min bebis. Har i alla fall balongtavlorna klara;)

2012-12-18 @ 23:47:42
URL: http://marlenezufic.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux