Vi ser fram emot ett nytt färgstarkt år..

I kväll har vi suttit här hemma och summerat det gångna året över stor kopp kaffe. Vi har skrattat en hel del både jag och Martin, en och en annan tår har också rullat ner på våra kinder. Jag skulle förmodligen kunna skriva ett inlägg på flera sidor om det!! För dett här året som gått har varit minst sagt dramatisk!! Jag har dock valt att inte skriva en massa mer om detta för jag vill varken se tillbaka för mycket och heller inte blicka framåt för långt. För vi lever i nuet och det tankesättet fungerar jäkligt bra måste jag säga!!

 

 

Däremot har vi en hel del hopp om att nästa år ska bringa oss mer tur i både livsfrågor och hälsofrågor. Då vi inte litar på att turen ska komma utav sig själv har vi jobbat större delen utav det här året med att skapa oss bättre förutsättningar. Vilket har medföljt att jag har fått bättre insikt om hur min hjärna & kropp fungerar i dag. Lärt mig vikten utav att lyssna på kroppens signaler och att tyda dom rätt, en förmåga som jag inte hade för ett år sedan. Jag har även sakta men säker lärt mig vikten utav att låta allt få ta sin tid!!! Att öppenheten i att erkänna sig svag även kan göra en starkare!!

 

Martin i sin tur har fått erfara att förmågan att våga vara mer öppen med hur man känner och tänker inte är en sådan svår uppgift trots allt. Han har lärt sig att ingen kan läsa ens tankar, att man mår bra utav att ventilera om både stora och små händelser. För gör man det är ett skratt oftast inte så långt borta som man tror. Att ta tillvara på varandra och inte ta varandra för givet har varit våran största gemensamma lärdom. Jag har även äntligen förstått att det är okej att vara bara mig själv. Att vara kreativ och driven är en bra egenskap som man ska vårda, men man behöver inte pressa sig själv till att vara det 24 timmar om dyngnet.

 
Bilder från:  Jorma Marstio, abchao och arkivet..
 

Vi kommer smygstartadet nya året i en lugn takt så att jobbet och vardagslivet börjar rulla på i ett jämt flöde igen. Vi ska även fira in Ellas födelsedag och kalasa till det ordentligt under den här månaden då många utav våra nära och kära också fyller år. I slutet ut av februari-mars sedan kommer vi bli lite mer alvarliga igen. Därefter tar vi en dag i taget för att fasthålla balansen!!! Jag är övertygad om att år 2013 kommer bli vårat tur år på ett eller annat sätt!! För med ett oturs nummer så som tretton i slutet kan det inte bli annat än tvärt om för oss!! ;) Gott Nytt år alla mina vänner!! Puss//Isabella


Kommentarer
Postat av: shadaim12.wordpress.com/

Gott nytt år till er och jaag håller tummarna att 2012 blir ett bra år för er. kram

2012-12-30 @ 22:14:57
URL: http://shadaim12.wordpress.com
Postat av: ullie

God fortsättning önskar ja er och gott nytt år så klart

puss fina <3 ha ett bra nyår

2012-12-30 @ 22:56:19
URL: http://weberskold.blogg.se
Postat av: pysseliten

gott nytt ;)och tack för alla färgsprakade bilder du bjuder på .Och alla fina Rusat tips kanon bra att se .

2012-12-31 @ 09:52:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux