The 80´s toy ark - nostalgi i färg & film..

Vart tog egentligen alla färger och fina tecknade tavlor och serier vägen??? Nostalgi tripp tillbaka till 80-90 talet blir det i dag så här på eftermiddagen!! När jag rensade ut lite på vinden fann jag min gamla lady lovely locks tavla som min moster ritade till mig när jag fyllde sju år. Jag mins att jag hade den över min säng och att jag många ggr önskade att jag själv hade magiska “pixissar” att leka med. Då på den gammala goda tiden var alla serier så fint och vackert ritade. Det var mer harmoniska färger på allt då vad jag kan minsann tillbaka till!!
Kollage: Isabella

Vi hade ett helt bibliotek med barnfilmer när jag var liten då min pappa fick lådvis med sådant i jobb utbyte i vissa stunder.  Jag tyckte det var så lyxig när pappa kom hem med alla vhs filmer!! Allt ifrån doktor snuggles, Babar, Prins variant, Puff en lossas drake till Darkwin duck, Bumbibjörna och Popples kunde man finna i film samlingarna emellan Astrid lindgrens värd och smurfarna.. Vi hade fler filmer hemma en vad alla videobutiker i haninge hade tillsammans tror jag bestämt. Det var tider det!!! 

På fredag ska jag och Ella ha en myskväll bara vi två och det lutar starkt åt jag ska leta fram några gamla favoritfilmer ur gömmorna. Jag behöver verkligen ta det lugnt en stund och att få göra det i sällskap utav världens finaste tjej göra allt bara ännu bättre!!! En nostalgi kväll med tända ljus, popcorn, Coca Cola i glasen och massor utav grönsaker & dipp till det = MYS!! Jag längtar verkligen efter att det ska bli fredag nu!!!
Humm.. Nu måste jag bara fundera ut vilken film vi ska se, Sandybell

 ligger nog högst upp på vill se igen listan!!! Vilken film minst du som bäst ifrån när du var liten?? Vilka var dina favoriter??? Puss//Isabella

Kommentarer
Postat av: Frida H

Jag minns bara Denver, The Last Dinosaur som film. Annars följde jag Lady Lovely Locks, Care Bears, My Little Pony, Ketchupvampyrerna och Pirater på Mörka vatten. Sistnämnda var min absoluta favorit!!

2012-02-16 @ 18:15:18
URL: http://livingdeluxe.blogg.se/
Postat av: guldmulten

Å så nostalgisk jag blir.

Sandybell!!! Jag ville alltid kolla på Sandybell när jag var liten. Då hyrde vi dem på VHS :)

2012-02-16 @ 18:54:46
URL: http://guldmulten.blogg.se/
Postat av: Johanna

Doktor Snuggles älskade jag!

2012-02-16 @ 19:42:03
Postat av: Eva

Åh Sandybell minns jag, det var min favvis. Det brukade vi hyra när jag var liten tillsammans med moviebox :) Det var tider det :D

2012-02-16 @ 20:19:26
URL: http://litensomblirstor.wordpress.com/
Postat av: Johanna Inspiration

Åhh, får rysningar så många minnen, My litte pony på VHS och en sacosäck. :)

2012-02-17 @ 07:17:58
URL: http://johannasinspiration.blogg.se/
Postat av: Jenny

Jag älskade Bumbibjörnarna och när jag var ännu mindre så var där en serie som hette DJ CAT. Han var häftig :).

2012-02-17 @ 11:26:29
URL: http://www.delarilivet.wordpress.com
Postat av: Teres

Vilken nostalgitripp!

2012-02-18 @ 10:35:26
URL: http://www.teresrundkvist.blogspot.com
Postat av: när det börjar

Sandybell. Överlägset Sandybell! När jag fyllde 30 fick jag den på dvd av min lillebror. Kassetterna hade för länge sedan dött och var inte längre tittbara.

2012-02-19 @ 14:31:31
URL: http://nardetborjar.blogspot.com
Postat av: Anna

My litte pony var mina favoritfilmer speciellt den med "Smojsen". ;) Kram

2012-02-20 @ 11:34:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux