Dockhus - i barnstorlek funkar det..

God Eftermiddag!! Jag vill börja med att tack er alla så jätte mycket för era fina kommentarer och alla söta mail som ni skickat med all positiv energi till mig nu under renoverings kaoset!! Det värmer verkligen att få läsa alla era små och stora rader som ni efterlämnar. Ni är underbara och det vet ni nog redan om att jag tycker!!! I dag vill jag uppdatera er lite om vad som hände i helgen i Ellas rum. Det måttades, reglades och sågades för fullt i helgen som nu var och så här lång hann vi.
Foto: ©Isabella.

När man ska bygga på detta sättet så som vi nu har gjort med alla vinklar och vrår har smygvinkel verktyget mer eller mindre blivit Martins bästa vän. För det är inte det lättaste att bygga ett "dockhus i barnstorlek", på en snedvriden och vinklad vägg dessutom.


Foto: Isabella.

Som tur är så bemästrar Martin snickerikunskaperna strålande och med mina ritnings färdigheter och små galna idéer har numera en massa reglar, skruv och spånskivor börjat att förvandlas till en mini lägenhet åt våran stjärna!!! Ja ni hörde rätt, Ella ska nämligen bli med DOCKHUS I MEGA FORMAT där hon både kommer kunna sova, laga lekmat och busa.. Jag ska berätta lite mer ingående om vad dom små rummen ska användas till lite senare och även visa er lite bilder på detaljer som ska få flytta in där!! 

Men just nu ligger jag nerbäddad i sängen med feber och kurerar mig. Men när orken är tillbaka ska berättat mer det lovar jag er!! Det kommer nog att bli strålande det här. ;)Puss// Isabella
Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux