På andra sidan väggen - sovrummet.

För att ni ska få en bra helhets bild av hur väggen sitter ihop måste ni ju självklart få se kortsidan och några bilder inne från sovrummet också. Även här inne saknas det lister, målning och fogning på sina små håll!! Den stora förändringen som kommer sätta pricken över i:et inuti sovrummet kommer att ske nu nästa vecka, då väggen över huvudgaveln ska tapetseras med denna tapen ifrån Mr perswall!!


Foto: ©Isabella

Inuti det lilla sovrummet var det tänkt att även ett nattduksbord skulle få plats vid sidan utav sängen och måtten fungerade för det. Fast förra veckan ändrade sig Martin och ville ha en bredare säng i stället så då fick konstruktören tänka om planerings mässigt!! Så jag tog fram papper och pennan igen och skissade upp tre kubformade hål även från denna sida väggen. Nu fick han i stället ett inbyggt nattduksbord och två bonus hyllor...Foto: ©Isabella

Det mest praktiska rent förvaringsmässigt hade säkerligen varit att lämna fler hål i väggen öppna men för att det inte skulle känns som att han sov i en klädkammare fick denna förvaringslösningen begränsas en aning med bara tre öppna hyllor. Där emot tillkom två större förvarings hyllor på kortväggen i stället för mer förvarings yta till favorit jeansen och andra ting som han vill ha synligt och lättåtkomligt. Under sängen ska en trälåda med hjul byggas till så att tränings bänken får sin lilla egna plats!!


SÅ HÄR SÅG DET UT INNAN KORTSIDAN OCH MDF SKIVORNA KOM PÅ PLATS.

Foto: ©Isabella

Fördelar med att bygga på detta sättet: Det bästa med denna rums lösning är att den inte lämnar spår efter sig!! För väggarna är nämligen inte fast skruvad i varken tak eller golv så vid en eventuell försäljning i framtiden är det som sagt var bara att skruva loss skivorna igen och dra några små vänder med spackel spaden på väggen och vipps så har man fått tillbaka original rumslösningen igen.
Kanske är detta ett bra byggtips till dig som bor i hyresrätt?? Puss/Isabella
Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux