Varning - nymålat..

God morgon alla fina!!! Jag kikar in för en snabb uppdatering och vill önska er en fin dag innan jag ger mig av för en heldag på jobbet. I lägenheten har väggarna sandpapprats under gårdagskvällen och även målats vita. Även vid denna renovering föll färgvalet för en med inhållande hög glans, allt för att kunna torka av ytorna!!Bilder: Isabella

Nu är fondtapeten i Ellas nya rum bara ett minne blått och där garderoben tidigare stod ska Ellas nya säng byggas. Det kommer bli både plats för lek och mysiga sovstunder där. Martin var inte överglad när jag lade fram skissen/förslaget i går på hur Ellas säng kan "kunna se ut". Men efter att han har tittat på rumsformen, funderat en del och mätt en massa så smälte han snabbt för förslaget.

(Tumstocken fick han nämligen att inse det är omöjligt att få plats med en färdigköpt sänglösning på den väggen som han vill placera sängen.) 


Det skiljer sig en hel del på denna renoveringen i jämförelse med förra så klart då jag inte får eller vill lägga mig i för mycket i design och material valen. För det är Martins lägenhet inte min!! I bland har man bara tur i oturen att tumstocken är på min sida!!! ;)
Puss// Isabella


Kommentarer
Postat av: Susanne

Vad ni grejar och donar. Ska bli kul att se hur det blir! :)

2012-01-05 @ 08:33:00
URL: http://inredningsbloggen.wordpress.com
Postat av: Linda

Åhh, längtar tills jag får se resultatet men just nu är jag mest nyfiken på dina skisser på dels Ellas nya rum men också på vardagrummet som ska delas av ;-) Puss och Kram

2012-01-05 @ 21:12:51
URL: http://innovationochinspiration.blogg.se/
Postat av: Lina

Så fint att kunna hjälpas åt!

2012-01-06 @ 06:54:03
Postat av: Lina L

Åhhhh jag vill oxå totalrenovera, din hjärna måste juh jobbapå högvarv just nu! spännande

2012-01-07 @ 22:41:33
URL: http://mammalivetpalandet.blogspot.com/
Postat av: kristina

hej, jag undrar hur hög glans ni använt på färgen, vilken nummer? skall själv måla väggarna och vore bra att veta vad som är bäst. :))

2012-03-08 @ 18:51:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux