Sommarland - på framsidan.

I måndags öppnades Gårdsvägens egna lilla sommarland och poolen har varit huvudattraktionen för hela områdets kids. Den inhandlade vi förra säsongen på självaste Biltema men vi hade helt glömt bort att den stod där i förrådet. Inte heller hade vi uppmärksammat att det faktiskt fanns ett tak på den, vilket kom väl till användning nu under dessa soliga dagar! Då inte alla i familjen Waldenmaier-Svensson har semester samtidigt riktigt än, så får man göra det bästa av situationen för att locka fram dom där semester känslor ändå emellan sjukdommar och alla problem. Jag måste erkänna att lite utomlands känsla har Martin lyckats skapa trots allt till Ella i år.. ;)
 

 

 

På dagarna har det varit fullt hus med busande kids och på kvällarna har Martin plocka ihop, hämta möbler ifrån Stockholms alla hörn och kanter. Mina syskon håller nämligen på att försöka skapa en överraskning till min lilla mamma. Då jag själv inte kan vara så aktiv men ändå vill bidra med jag kan göra, har jag suttit och försökt skissa lite på hur dom kan få i hop det hela på bästa sätt!!! Då jag inte vet om mamma  läser detta så vågar jag inte skriva så mycket mer i dagsläget, men snart ska även ni få se vad dom pysslar med!!

 

Foto: Isabellla
 

 

Pararelt med allt detta har jag gjort allt som står i makt för att hålla tempot uppe så gott jag kan!!

Det låter säkert inte som en bra plan i mångas öron (speciellt inte för er som har hängt med här inne ett tag) då jag fortfarande är sjukskriven, men det är faktiskt en del av rehabiliteringsplanen för tillfället!! Jag går nämligen fortfarande på en massa undersökningar uppe på Stockholms hart center och springer hos vårdcentralen för nya blodprover stup i kvarten. Nu har man kommit så långt i utredningen utan några tydliga svar (förutom utbrändheten och det gynologiska) att jag återigen nu ska göra ett långtids ekg i morgon och då måste jag hålla i gång som normalt för att få en rättvis mätning av hur mitt hjärta fungerar.

Vilket dock är lättare sagt än gjort när man är så här slut hela tiden och åker på den ena förkylningen efter den andra till råga på allt!!

 

I början av nästa vecka hoppas jag kunna få något ”litet svar/besked” om varför jag svimmar så ofta och varför jag är så extremt trött och deprimerad än.. Jag tycker dock att jag har väntat länge nog nu på att få höra nåt svar överhuvudtaget på dom punkterna!!! Mina struma prover är i alla fall under kontroll nu "äntligen", vilket alltid är nåt!! Om man ändå bara kunde skrota den här kroppen och köper sig en ny det vore ju toppen!! ;)

 

Då det ser ut som att vi kommer ha en fullspäckad helg och dagar framöver, får jag ta tillfället i akt å önska er alla en skön helg och trevlig semester!! Det kommer förmodligen inte att dyka upp så många fler inlägg här inne på Rusta upp nu under tiden. För efter att dom här närmsta läkarkontrollerna nu snart är avklarade ska även jag försöka ha några dagars lugn med familjen för att bygga upp energi igen innan utredningar fortsätter!!! Just nu gör jag allt som står i min makt för att kunna få tillbaka orken och kontrollen över vardagen igen. Med lite tur är det möjligtvis även en lite gladare, mer kreativ och piggare Isabella som kickar in här igen efter det.  Puss//Isabella


Kommentarer
Postat av: JoHaNNa

hej... jag följer din blogg sen länge men tror inte jag kommenterat :) jag bara älskar dina kreativa ideer. men nu är det så att jag har en fråga eller två kanske ? :) du skrev att du svimmar ofta. kliar det i dina händer/fötter då och får du extramt ont i magen efter eller innan svimningen ? jag svimmar nämligen ofta, med dessa symptom och läkarna hittar inget fel :S

2012-07-06 @ 00:51:29
URL: http://johannaspratstund.blogg.se
Postat av: Carolina Wemmer

Oj vad fint ni gjort!! Borta bra men hemma bäst kan man verkligen säga!! Ibland önskar jag att ungarna hade stannat i den där härliga lekåldern, men även minstingen blir nu tonåring i sommar.... Men man ska ju njuta av nuet, och de är fina på alla sätt och vis mina ungar!!! Minstingen ska få flytta ner i källaren och projekt bygga om gillestuga till sovrum drar igång efter semestern. Skicka över lite energi och inspiration till mig, tack!! ;)
Hoppas du får de svar du behöver, och att du får ordning på hälsan snarast!! Håller alla tummar för att det finns nån medicin som får dig att må bättre, och när du väl mår bättre - ja, vad ska kunna stoppa dig då??!! Vilka projekt ska du kasta dig över då??!! Hur som helst, en lång och skön sommar med mycket glass och härliga bad önskar jag dig! Kram Carolina!

2012-07-06 @ 06:59:29
Postat av: Tina

Så fint ni har gjort gumman! Förstår att barnen trivs där! Var nu rädd om dig hjärtat! Jag hoppas verkligen att vi kan få till en date nästnästa vecka! Pusssss

2012-07-06 @ 07:49:43
URL: http://familjenrosmer.blogspot.com
Postat av: Cornelia - Mitt Hem & Min Trädgård

Håller tummarna för att du snart får svar på varför kroppen inte funkar som den ska!
Hoppas ni får en skön sommar och att vi snart får bättre väder.
Kram!

2012-07-17 @ 09:58:35
URL: http://mitthemochmintradgard.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux