Myrlilja - gör entre här hemma..

Igår på dan småpysslade vi lite här hemma, böt ut sängkläderna och mattorna i sovrummet. Det var inte länge sedan som jag för första gången våga mig på att byta ut dom vita sängkläderna mot lite mer färggranna som ni kanske minns?? Men det kändes inte helt rätt efter det bytet och det blev återigen ett sådant där försök “så kallat nr 2” som fick skrivas upp på big no no listan. Efter alla mina tvåor som jag  hitintills har skrivits upp på den där listan kan jag nu mera konstatera att det är tredje gången gillt som gäller!! För efter detta tredje byte nu känns sovrummet helt rätt!!! Så här blev det..

 
Foto: Isabella
 

I dag är det redan fredag vilket betyder att det är familjekväll för hela slanten här hemma. Hela veckan har det varit fullt av små glada och springande ben då Ellas dagiskompisar och lekvänner i området har varit över och busat. Det har cyklats för fullt på bakgatan utanför oss och lekplatsen på baksidan har gått varm. Men i dag ska det avnjutas en trerätters middag bara vi tre och sedan ska vi ta en långpromenad förbi lekparken med hundarna och bara mysa som familj är det tänkt. Nu hoppas jag på att mina ben bär bara, annars får jag kanske dela vagn med Ella. ;)

Jag vill här med passa på att önska er alla en riktig trevlig helg!!!! Puss//Isabella


Barnrum - med fokus på detaljer..

Har man väl börjat att tömma inspirations mapparna på bilderna är det svårt att sluta, så vi fortsätter med lite fler nya bilder. Jag gillar verkligen sängen på den översta bilden skarpt!! När det i framtiden är dags att byta ut sängen i Ellas lilla borgrum kommer det definitivt att bli någon liknade säng där inne. En annan favorit är det plattan inspirerade barnbordet på den mittersta bilden.

Hittar du själv några favorit detaljer på dessa bilder??

 
Bilder via: thebooandtheboy, interiordesign-center,stadshem och tantjohanna.

Inspiration - barnrum och gula detaljer..

Då solen fortfarande lyser med sin frånvaro tänker jag göra allt jag kan för att pigga upp er och mig själv lite extra i dag!! Så nu kommer där av lite nya färgsprudlande inspirations bilder, vilket jag hoppas på kan komma att pigga upp även dig en dag som denna!!! ;)
 
Bilder: Family living via thebooandtheboy.

Lysande vitt..

Så var det ju det här med en vit trappa!! Ja det är snyggt som bara den men med tusentals steg utav stora och små under årets lopp så blir det inte lika vitt längre. Nu efter snart tre års dagligt rännande upp och ner för trappen så ska den äntligen få bli ren och fin igen med lite ny färg..


Foto: Isabella

Tanken har funnits att jag skulle måla en annan nyans i mittendel av trappen i någon stark klar nyans så som grönt, orange eller gult (som en matta ner för stegen). Nu har jag dock bestämt mig för att den lilla del som jag vill behålla helt färglös här hemma är just trappen. Så även denna gången får den vita färgen åka fram och just i denna stund håller färgen på att torka/härdar till sig. Så nu ska jag kasta mig i soffan och ta den lite lugnt, passa på att slå in lite presenter innan huset blir fullt av springande ben igen. Puss// Isabella

Spaljen - Så här blev det..

Jag är så otroligt nöjd med nya spaljén och över att få slippa se all oreda på framsidan. Bakom den lilla vita trädelen döljs alla sparkcyklar, små bilar och leksaker vilket ger mig ny sinnes ro.. I går ströks dom sista penseldragen ut på spaljén och så här blev det till slut!!
 
Foto: Isabella
 

Jag har ju tidigare funderat på om att vi ska bygga en lekstuga på baksidan till Ella. Men nu när spaljén blev klar tror både jag och Martin att den skulle göra sig mycket bättre på framsidan i stället, där studsmattan står i dagsläget. För då får vi in ett nytt lekmoment även på denna sida huset och det vore inte helt fel!!! För när vi tänker efter är det på framsidan som Ella leker mest just nu, då hon och alla kompisar cyklar och busar där utanför dagligen. Vi har dock bestämt oss för att inte påbörja några nya projekt här hemma först jag är på benen igen. Snart har även Martin semester och Ella sommarlov i några veckor.  Har du själv på börjat semestern?? Puss//Isabella


Ett enda stort plockepinn...

Ett ända stort plockepinn har det varit på framsidan allt för länge nu. Sedan Ester och Wilma gjorde entré i vårat hem har vi inte längre kunnat ha öppet ut mot bakgatan. Så ett provisoriskt staket har stått omlott här hemma för att hindra dom åtta små tassarna ifrån att rymma. Det har rent ut sagt sett ut som skit på framsidan!!! Men för drygt en vecka sedan köpte vi ett gäng oimpregnerade reglar som nu har målats och sågats till...

 
 
Det har knappt varit möjligt att gå på framsidan över huvudtaget tack vare alla brädor som legat tvärs över hela tomten. Så här har det sett ut, som ni kan se var det provisoriska staketet inte av det vackraste slaget heller se bara på bilderna här nedan..
 
Foto: Isabella
 
 

Men nu är det fula staketet ett minne blått!! I helgen har Martin som sagt var snickrat på som bara den och efter några timmar stod den nya spaljén klar. Det gick verkligen undan när man byggde på detta sätt i stället för att måla allt i efterhand. Jag kommer aldrig mer köpa impregnerat virke framöver det lovar jag er.. Mer om spalje bygget det får ni se inom kort, så fort jag har hunnit tagit lite nya bilder. Det är inte så kul att fota när regnet öser ner så jag hoppas på att det blir lite uppehåll snart. Puss//Isabella


H&M kids - i blåa toner..

Inte något roligt väder i dag inte!! Jag sitter inne och redigerar lite bilder ifrån helgens spaljé bygge, fann då detta lilla kollage som inte hade kommit i väg på avsatt publicerings tid förra veckan. Så i dag gör vi ett nytt försök med att visa några fler godbitar ifrån H&M Homes kommande sortiment!!

 

Press-bilder: H&M home kids.


Kollage: Isabella        

Produkter och priser ifrån inspirations-kollaget..
1946 - förvarings säck nalle pris: 49kr       
1944 - förvaring räv pris: 79kr                   
1943- Love bokstäver dekoration pris: 99kr  
          Hängare nalle 2-pack
pris: 29kr


Pyssel by Ella - en midsommardröm..

 

Hej alla fina, hoppas att ni har haft en toppenbra midsommar!! Det blev ett ofrivilligt blogg stopp här inne på “rusta upp” då blogg.se inte har fungerat så som det ska återigen tyvärr. Men äntligen nu idag kunde jag ladda upp lite nya bilder!! Vi har annars haft en lugn helg här hemma och myst med nära och kära. Ella har bakat tårta och då hon är inne i en “jag kan allt själv period“, fick hon där av också baka tårtan helt själv denna gången. Vilket gick som en dans!!!

 

 
 
Tårtan innehöll lite klassisk gammaldags hallonsylt och mosad banan, ljusblå grädde smetades ut på toppen. Sedan dekorerades tårtan med karamellströssel och nyplockade jordgubbar. Ella rotade även fram en massa flaggor ur kökslådorna och satte dit dom som slutpiffning. Det var en riktigt stolt tjej som på midsommaraftons eftermiddagen fick bjuda mamma och pappa, moster Rosanna på sin första egenbakade tårta. Ååå jisses så god den var!!!
 
Foto: Isabella
 
I går tog vi det dock inte lika lugn. Det målades och snickrades här hemma på framsidan då Martin har byggt till en liten spaljé vid entrén. I dag har det regnat en massa så då for hela familjen till Ikea en snabbis för att inhandla nya sängkläder, mattor och två nya hyllplan som vi ska använda som grind ute på framsidan åt hundarna. Vi valde inte den bästa dagen att besöka det blå gula varuhuset på, för rean startade tydligen i dag och det kryllade av folk. Jag tror närmare bestämt att halva Stockholms befolkning var där samtidigt!!! Kanske var du även själv där?? Puss//Isabella
 

Lekstuga i cirkus anda..

Jag har i börjat skissa på en liten cirkusvagn i "modell mindre", som i mina ögon skulle bli så toppen fin på baksidan. Den ska inte vara särskilt stor men ändå kunna rymma några utav utemöblerna under vintern och vara busvänlig för kidsen resten utav året. Jag fick så många nya lekfulla ideèr efter parken zoo besöket nu sist att jag knappt kan hålla mig till tåls här hemma. Det finns så mycket som jag skulle vilja börja pyssla med på baksidan.. Vist skulle en cirkus vagn passa in perfekt i det högra lilla lekparkshörnet???

 Kollage: Isabella

 

Det verkar dock som att jag inte kommer kunna påbörja mina lekstugeplaner i år då bostadsrättföreningen ganska nyligen har påbörjat operaton byta ut alla staketen i området. Vi ska få nya högre staket ut emot vägen och har vi tur byter dom även ut staketen emellan tomterna också. Men än så länge har vi inte fått höra nåt besked!! Det är lite knepigt att bo i en bostadsrättsförening ibland då alla beslut ska tas och funderas på länge innan dom klubbas igenom. Men det har sina goda stunder att bo så också!! Tyvärr kan vi inte påbörja något lekstugebygge tills det beskedet har nåt oss, för river dom staketet kommer dom behöva stå på den ytan där cirkusvagnen är inplanerad att stå. Vi får nog ta en tripp till Ikea och inhandla ett litet flyttbart cirkus tält i tyg under tiden som vi väntar. ;)  Puss//Isabella


Parkens zoo

På vägen hem mot Stockholm igen stannade vi till en stund i Örebro för att inhandla en ny bilbarnstol till Ella, passade även på att besöka lite andra affärer för att handla lite picknickdelikatesser. För Martin hade planerat in ett till stopp innan vi skulle landa här hemma igen. Denna gången stannade vi till i Eskilstuna för att besöka Parken Zoo.
 
   
 

Det var många år sedan jag besökte den parken och varken Martin eller Ella hade varit här förut så dom var extra ivriga. Väl inne på zoo sprang vi direkt upp till leklandet så att Ellas små springiga ben fick kuta loss ordentligt!! Själv gick jag runt och fotade massor för det var helt otroligt så mycket härlig ny "lekplats inspiration" jag fann där. Det fanns käpphästar i små stall, stora siffror i träden och roliga siluetter på staketen som jag verkligen vill apa efter och dekorera Ellas lekplats här hemma med.

 
 

När någon timme hade gått fortsatte vi att promenera runt i djurparken och vi tittade på en massa djur. Ella tyckte att aporna och tigrarna var roligast medans Martin fastnade vid dvärgflodhästarnas inhägnad för att beundra dom knubbiga små sakerna. Det som är extra roligt med detta zoo är att man kommer djuren så pass nära här, allt är mer tillgängligt på nåt sätt och så mycket mer mysigt än vad Skansen och Kolmården är. Hela upplevelsen blir där av mycket häftigare!!!

 
Foto: Isabella
 
Som pricken över i:et finns det även ett tivoli perfekt för barn mellan 3-10 år. Här åker även vuxna med barnen gratis i attraktionerna om inte barnets längd på 110 cm uppfylls (minimum längden är dock 90cm och för att åka behöver barnet även ett åkband). Ella var nästan 1m lång så vissa karuseller fick hon åka helt själv och andra hoppade jag och Martin ivrig in i tillsammans med henne då vi båda två älskar karuseller. Det var jätteroligt att se att även Ella har ärvt dom egenskaperna och hon var verkligen jätte modig!! Fritt fall, snurrande tekoppar och den "vilda larven bergodalbanan" bemästrade hon med glans!! När klockan sedan slog fem och parken stängde för dagen var det tre trötta och glada Waldenmaier-Svenssons som satte sig i bilen åter igen för att nu åka raka vägen hem.
 
Om det ska vara så här mysigt och roligt att köpa ny bil har jag inget emot att göra det oftare!! ;)
För vi har verkligen haft tre magiskt mysiga och trevliga dagar. Hoppas att din helg har varit mist lika toppen som våran!! Puss//Isabella 
 
 
 
 
 
 

Roadtripp - Skogens lugn..

Nu är vi hemma igen efter en lång och toppenmysig helg. Vi började resan med en fem timmar lång tågresa som tog oss ner till Värmland, med ett litet glass stopp och tågbyte i Karlstad innan färden fortsatte i en timme till emot Åmål. Resan ner gick superbra och Ella var lika ivrig och förväntansfull som "Madicken i Astrid lingrens berättelse när hon skulle åka på skolutflykt", full av spring i benen och munnen gick i ett!!


 

Väl framme i Åmål hämtade vi upp den nya super fina bilen och begav oss sedan ut på vägarna igen och då emot Tösse och Rolfskärsstugby. Martin hade hyrt en jättefin lite stuga precis vid vattnet mitt ute i dom värmländska skogarna. Ett toppenbra val då det var så lugnt och fridfullt!!

 

 
Det hade regnat hela vägen ner men utan för stugan var det uppehåll och delvis sol, så vi passade på att grilla korv. Ella gick sedan runt och plockade blommor, letade stenar på stranden medans vi försökte akta oss för att inte bli helt uppätna av myggen..
 
 
För gissens va mycket knott och mygg det var, både jag och Martin ser ut att ha råkat ut för vattenkoppor efter allt kliande. Ella var smart nog att hålla sig springandes och gungandes så hon klarade sig undan med bara några enstaka små bett!! Det blev en relativt tidig kväll för oss all tre så lagom tills när solen gick ner kröp vi ner under täcket och sa god natt.
 
  
Foto: Isabella
 
Dagen där på vaknade vi alla tre tidigt och beslutade oss för att lämna myggen och den lilla stugbyn för den här gången, begav oss i stället till Grums för att äta frukost. Ella slog till med en jättestor amerikans voffla fullsmetad med grädde och sylt. Jag blev mätt av att bara titta på den men är det semester så är det och får man bestämma lite själv i alla fall!! ;) Sedan fortsatte resan mot nästa stopp.. Puss//Isabella
 
 
 
 
 
 

Hämtahem - blixten..

Nu vet ni ju redan om vad Ella var så förväntansfull över och nu ska ni få reda på varför Martin var lika exalterad!! Vi planerar nämligen en liten roadtripp.. En liten mini semester är tanken att vi ska göra och vi planerar att ta tåget ner till Åmål för att sedan köra hem våran nya pärla. Vi ska nämligen köpa en ny bil där nere och en mazda 6 står på inköpslistan. Vad passar då inte bättre att åka ner hela familjen!? Martin har kollat upp olika övernattnings möjligheter och planerat in små mysiga stopp på vägen upp till Stockholm igen. Det ska bli jätte mysigt att komma bort en stund och göra någonting spontant..


Foto: Isabella


Att slippa ha kontroll i några dagar på vad som ska hända under dagen ska bli så skönt och kul!! Det är Martin som kommer håller i planeringen denna gången jag ska bara packa min väska, mer en så behöver jag inte tänka på. En minisemester i världsklass med andra ord!! Redan om någon timme åker vi så nu återstår det bara för mig att önska er alla en fortsatt trevlig helg!!! Puss//Isabella


Rally - med lilla brum..

Hej alla fina!! Nu får vi se om bloggen fungerar så som den ska igen efter otroliga störningar under dagen!!! Så nu testar vi igen innan det är dags för middag och fotbolls tittande minuter.Vad var det nu Ella hade så bråttom till här om dagen?? Jo hon har blivit med bil och övningskör flitigt på bakgatan här utanför..


Foto: Isabella


En liten gul brum har vi kostat på oss, för det är någonting med bilar och den här familjen. För här hemma byts det bil lite väl ofta nu för tiden. Men denna lilla goding lär få vara kvar ett bra tag, då det väcker och skapar nya minnen för oss alla tre. Det svider dock i mig att min rumpa är for stor för att få plats bakom ratten, för även jag skulle behöva övningsköra lite. ;) Puss//Isabella


Liva upp morgonen - med färg..

Jag är riktig frukost människa och en väldigt kräsen sådan dessutom!! Det ska antingen vara allt eller inget, lite så funkar jag. Massor av grönsaker, pålägg, ägg, juice och kaffe är ett måste en lördagsmorgon för både mig och Ella, Martin är dock inte lika kräsen. På helgerna brukar vi där av nu för tiden alltid se till att ha storthandlat redan på torsdagen för att kunna njuta av fredagskvällen då vi alla tre är dödströtta och sedan börja helgen med en riktigt hotell frukost..


Foto: ©Isabella

Både jag och Martin är riktiga kaffe tunnor och vi har nog redan ett tretiotal kaffe koppar här hemma redan men ingen riktig egen favorit. Men nu har vi båda två hittat våra favorit muggar på cittygross för en ynka tiokrona styck och vi slog till på nio stycken, för fler färger en så fanns det inte.
Jag tycker dom passade oss perfekt och ja även vårat kök.. ;) Är du själv en frukost männsika?? Puss//Isabella


Solstrålen..

Nu är allt klart och vi kan äntligen starta om på riktigt!! Nycklarna är överlämnade, nya pengarna finns på kontot och nu finns det bara ett hem att gå till, vilket känns som en stor befrielse!! I dag överlöser verkligen leendena varandra här hemma och vi är fulla med ny energi..


Foto: © Isabella 

Vi kan nu äntligen börja sätta våra små nya planer i verket, just i denna stund sitter Martin framför andra datorn och smider planer inför helgen. Vad det är och vad det är Ella har så bråttom till, får ni reda på en annan dag. För nu ska jag sätta mig ute på altanen och mysa med en kopp kaffe, försöka lista ut hur nya blogg.se fungerar!! Det är inte helt lätt att skriva inlägg här inne på rusta upp efter deras nya uppdatering, men man lär sig säkert fort..Puss//Isabella
Vi har blivit med string - tingeling tingeling..

Nu på förmiddagen har jag i min egen lilla takt sorterat leksak efter leksak här hemma dåsakerna ifrån lägenheten behövde komma upp på sin plats igen. Medans jag satt och sorterade slog det mig att över hälften av alla saker i Ellas ena rum inte används längre och det kryllade av baby leksaker i hyllorna. Hon har helt enkelt växt ut sitt lilla rum och jag har inte hängt med i svängarna!!
 


Därav slog jag nu två flugor i en smäll och började rensa ut drastiskt där inne. Gunghästen for upp på vinden och ersattes utav min gamla mintgröna dockvagn, dom rödprickiga vimplarna och alla andra små röda detaljerna fick även dom flytta upp en trappa. I kväll kommer även hennes leksakshylla att åka ut och jag är överlycklig över ersättningshyllan som ska monteras upp där inne i dagarna!! :)


Foto: Isabella

Det blev en ny vit "string golvhylla" och jag ser den egoistiskt nog som än liten tidig födelsedagspresent till mig själv, samtidigt en förvarings del för Ella att växa med. Nu kommer hon få ett litet skrivbord och pyssel hörna där uppe på sitt rum vilket förhoppningsvis kommer glädja oss båda!! Men innan vi börjar med det ska vi först i väg till lägenheten en sista gång för att torka av golven och ta hem det sista..
I morgon lämnas nycklarna över till dom nya ägarna sen kan vi pusta ut och vända blad på riktigt!!! Puss//Isabella

H&M - kids collektion..

Att H&M Home ska släppa en “kids Collection” vet nog dom flesta utav er redan om men det är värt att nämnas igen, för jisses så söt den är!! I juli är det premiär för deras spännande barn kollektion som är full av små färgglada djur och jag har själv redan hittat många nya favoriter som ska inhandlas hit hem. 
Kanske har du själv hittat några nya favoriter??


Bilder: H&M press..


Kollage: Isabella                         


Produkter och priser ifrån inspirations-kollaget..
1952 -
Rosa boll pris: 179kr

1958 -
orange rävkudde 20x28 cm pris: 29 kr
1943 -
Love dekoration pris: 99 kr
1981
- kuddfodral grafiskt pris: 179 kr
1933 -
kudde stam pris: 149 kr

Kollage - Nordisk charm..

Regn och rusk råder utanför mitt fönster, det känns inte som någon sommar ute direkt!!!!
Just nu sitter jag hellre inne under pläden och läser ikapp lite pressnyheter och jag fastnade totalt för Höstnyheterna ifrån jobbets sortiment. Därav tänkte jag nu bjuda er på ett litet kollage med några av mina favoritkarameller ifrån Rusta, här kommer nu lite svart vita toner och nordiska tryck..


Kollage: © Isabella                         
Rusta - hösten 2012Produkter och priser ifrån inspirations-kollaget..
Lampskärm Brasilia
Mått: 41x50x30 cm pris:199 kr                   (i butik v36)
Pläd/fuskpäls Lappland Mått: 130x150 cm pris: 249 kr             (i butik v33)
Påslakan set grå satin Mått: 150x210, 50x60cm pris: 249 kr     (i butik v33)
Kudde Varg Mått: 45x45cm pris: 69,90 kr                                   (i butik v33)
Kudde Hjort Mått: 45x45cm pris: 69,90 kr                                   (i butik v33)
 

Nu är den uppsatt..

Gårdagskvällens fotbolls tittande är inte ens värt att kommentera (dålig förlorare som jag är) lite där av som jag aldrig längre kollar på fotboll för jag blir bara så arg när det slarvas så mycket och när bollen inte kan hålla sig kvar på marken. Därför byter jag nu snabbt samtals ämne och tänker i stället visar er några nya bilder inifrån hallen, då våran "hang it all" numera är uppskruvad på sin plats..
Äntligen känns hallen praktisk, snygg och faktiskt helt komplett!!


foto: Isabella

Det har blivit en hel del frågor här inne på bloggen i omgångar nu där många utav er undrar vart jag köpt min hängare tillslut och om det blev en svin dyr original hängare??

Svaret är:
Nej det blev inget patentskyddat original för runt 3000 kr, fast man kan verkligen tro det!! Jag köpte min ifrån ikonm.se för runt 400 kr (på deras kampanj) och det kommer garanterat att bli en till beställning där ifrån inom kort. För jag är mer en nöjd med denna och shit va snygg den är!!
Men först ska jag sälja bort min hatthylla och lite annat smått & gott innan jag kan slå till på ytterligare än till Ellas lilla borg rum..

Puss//Isabella

Lära sig att blunda är en konst..

När man inte har orken i behåll för att klara av alla vardags sysslor dagligen än sammalas tvätten i stället upp som stora berg i badrummet. Så i dag har jag försökt roat mig med att tvätta hela dagen, inte speciellt glamoröst alls men det måste ju göras. Det ser ut lite som i ”Villa Villekulla” här hemma just nu då det hänger kläder överallt!! Jag har efter snart tre årstid inte inhandlat en tvätt lina hit hem än, så en gång i veckan ser det ut så här hemma hos oss..


Foto: Isabella

Vilket har varit lite som terapi för ett städfreak som mig. Det tog bra många månader innan jag lärde mig att blunda för oredan och helt enkelt hålla mig på nederplan under torktiden. Om en liten stund bör allt vara torrt och det är dags för att duka upp för mys middag. Jag ska svälja stoltheten och kasta på mig en sverige tröja i kväll för att kolla på matchen med Ella och Martin. Jag börjar faktiskt se riktigt fram emot det, trots att jag är nu mera är så ointresserad av fotboll som man kan bli!! Men vem vet det kanske vänder??? Hoppas att ni alla får en toppen kväll, Puss// Isabella


Ska man vara fin..

När liten vill vara stor, Ella är inne i en vilja ha smink period och ha allt som mamma har. Det är super roligt att se henne springa runt i mina högklackade skor, utspökad till tusen i klänningar och väskor. Men smink blir det inte än, läppsyl som läppstift och några strykningar med en tom rougeborste har det där av i stället blivit. Men i lördags fick Ella känna sig riktigt stor och vi målade naglarna. Det blev en prövning i tålamod må jag säga för minst femtio ggr på 2min frågade hon är det torrt nu???Foto:Isabella


Hon blev super glad och var så stolt när vi skulle åka i väg. Denna dagen var det inget studentfirande att gå på (vilket var ganska skönt så här i efterhand då jag är helt slut) i stället var det trippel kalas på listan!!! Först ut att besökas var en förskolekompis till Ella som fyllde fyra år. Där efter var vi över hemma hos Martins barndomskompis Crippe och hans dotter Clara sju år som hade anordnat ett litet dubbelkalas, då dom båda fyller år med bara någon dags mellanrum. Det var super trevligt och jag var så uppe varv efter alla koppar kaffe som avnjutits under dessa två dagar att jag inte kunde somna först långt in på små timmarna den natten. Det var inet i går som jag hade sådanna sömn problem direkt!!! :)
Vad har du själv gjort i helgen?? Puss//Isabella

 

super man - fredag..

Helgen har varit magisk!! Det började i fredags med student firande av min bror. Vi mötte upp min mor och mina syskon utan för Simons skola. Mamma hade beställt en spindelmannen ballong (i stället för ett plakat) som jag och Martin hämtade upp tidigare under dagen. Den var stört cool och fladdrade högt uppe i himlen så att Simon lätt kunde hitta oss i folkskaran. Det var inte lite folk!!!Precis innan klockan slog tolv och tiden var inne för dom att springa ut, satte min pappa på högsta volym på motorcykel stereon. Låten som spelades räknade ner 7,6,5,4,3,2,1 och hela folkskaran vände sig mot oss och började själva räkna ner och ta kort. Det vart en riktigt klockträff i timingen för någon sekund senare sprang alla studenter ut!! När Simon väl hade sprungit ut vart han omfamnad av kramar och glädje tårar. Där efter satte sig han bakom pappa på motorcykeln och åkte ärevarv runt hela haninge med musiken poppandes för fulla muggar!! Shit va coolt det var och jag är så stolt över min bror!!Vi åkte där efter hem till min mamma och pappas hus för paketöppning och lunch. Simon ville som sagt var inte ha släkt eller vänner över så det var bara våran familj som firade och lilla Makkan var också med så klart!! (Han är en super nära vän till oss/arbetskompis till martin och lite som en storebror för mig.)


Foto: Isabella

Efter fikat och firandet av Simon lämnade vi min syskonskara och begav oss hem i stället för att grilla lite och kolla på film i sällskap av makkan som hakade på. Ella var så trött efter allt busande att somnade direkt och vi fick där av dricka kvälls kaffet i lugn och ro, en perfekt avslutning på dagen!!

Puss//Isabella

Minsta fågeln flyger ut..

Denna fredagsmorgon ställde vi klockan lite tidigare än vanligt för att slippa stressa och kunna ligga kvar i sängen en extra stund och bara dra oss, medans Ella hoppade upp och ner i sängen för att få oss att piggna till allt snabbare. Martin har tagit ledigt i dag och hela våran lilla familj både två fotade och fyrbenta ska snart bege oss i väg för att krama om min yngsta lillebror Simon som i dag tar studenten!!!Foto: ©Isabella

Min mamma har organiserat allt och fixat med tårta, efter önskemål av Simon blir det ett litet student mottagande med bara familjen (då det blir mer tårta över till honom).. ;)
Vi får se om det blir så mycket tårta över för vi är som sagt var en ganska stor familj när alla fem syskon och små å stora hjärtan är samlade. Nu hoppas vi bara på att regnet håller sig borta så att vi får en toppen dag och jag vill nu även passa på att önska er alla det samma!!! Puss//Isabella


Pimp - my ride..

Att göra en slutstädning inför överlämningen av lägenheten är inte det roligaste och inte heller det faktum att behöva starta dammsugaren över huvudtaget när solen skiner. Men måste mans å måste man!! Där av har jag i dagarna pimpat upp våran “lilla blå” här hemma (med lite dekorplast) så att det förhoppningsvis ska bli lite roligare att ta fram skrället. Hitintills har det pysslet lyckats för jag blir bra glad av att se dom snälla små ögonen som tittar på mig inifrån hörnet under trappen..


Foto: Isabella

Det har annars varit några otroligt mysiga dagar för våran del under tiden min dator har varit avstängd nu. Vi har tagit oss tiden att ta igen lite familjedagar och gjort en hel del utflykter och umgåtts med nära och kära. På kvällarna har det pysslats lite med att ställa allt på plats här hemma igen, möbler har sålts till både höger och vänster. Nu är vi snart i kapp igen och energi förrådet lika så!!
Hur har du själv haft det?? Puss//Isabella


RSS 2.0