Bygg en grind - av hyllplan..

När vi nu behövde bygga en grind mellan spaljéerna på framsidan ville jag inte ha någon tung robust sak, utan en nätt och smidig som inte tog för mycket fokus. Jag gillar som sagt var att kunna återanvända det som redan finns här hemma och fick iden att använda mig utav två st hyllplan ifrån Ikea. Med hjälp av tre stycken skruvar med låsbrickor och muttrar satte vi samman dom två hyllplanen till ett. Sedan skruvades två krokar upp på vänstersidan för att hålla fast grinden och en krok på den andra för att kunna stänga den och hålla grinden kvar på sin plats.

Svårare en så var det inte att bygga en grind…

 
 
Foto: Isabella
 

Det bästa med detta grindbygge var att vi redan hade ett hyllplan liggandes i förrådet sedan innan och när vi väl kom fram till Ikea i helgen för att komplettera upp med ett till var dem även på rea. Så endast 49 kr kostade det nya hyllplanet. Det blev verkligen ett billigt grindbygge för den lilla pengen!!! Tack vare att vi bara har hängt upp grinden på krokar är det även lätt att lyfta bort helt om man nu känner för att ha det så stundtals eller helt och hållet i framtiden.. Puss//Isabella


Kommentarer
Postat av: Maria

Så himla snyggt o smart :)
Ha en bra dag...

2012-07-03 @ 19:29:36
Postat av: Maria

Så himla snyggt o smart :)
Ha en bra dag...

2012-07-03 @ 19:29:37
Postat av: guldmulten

kanonsmart!!
Och billigt oxå, perfekt!!

2012-07-03 @ 20:02:05
URL: http://guldmulten.blogg.se
Postat av: Sandra

Vilken bra idé! Och vilken fin blogg du har, hittade hit först idag men kommer garanterat att titta in igen, tack för fina bilder och inspiration!
// Sandra

2012-07-04 @ 00:39:52
URL: http://www.sveaspunkt.blogspot.com
Postat av: Anna

Riktigt smart och fint blev det oxå =)

2012-07-04 @ 13:12:28
URL: http://krighanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux