Vi har blivit med string - tingeling tingeling..

Nu på förmiddagen har jag i min egen lilla takt sorterat leksak efter leksak här hemma dåsakerna ifrån lägenheten behövde komma upp på sin plats igen. Medans jag satt och sorterade slog det mig att över hälften av alla saker i Ellas ena rum inte används längre och det kryllade av baby leksaker i hyllorna. Hon har helt enkelt växt ut sitt lilla rum och jag har inte hängt med i svängarna!!
 


Därav slog jag nu två flugor i en smäll och började rensa ut drastiskt där inne. Gunghästen for upp på vinden och ersattes utav min gamla mintgröna dockvagn, dom rödprickiga vimplarna och alla andra små röda detaljerna fick även dom flytta upp en trappa. I kväll kommer även hennes leksakshylla att åka ut och jag är överlycklig över ersättningshyllan som ska monteras upp där inne i dagarna!! :)


Foto: Isabella

Det blev en ny vit "string golvhylla" och jag ser den egoistiskt nog som än liten tidig födelsedagspresent till mig själv, samtidigt en förvarings del för Ella att växa med. Nu kommer hon få ett litet skrivbord och pyssel hörna där uppe på sitt rum vilket förhoppningsvis kommer glädja oss båda!! Men innan vi börjar med det ska vi först i väg till lägenheten en sista gång för att torka av golven och ta hem det sista..
I morgon lämnas nycklarna över till dom nya ägarna sen kan vi pusta ut och vända blad på riktigt!!! Puss//Isabella
Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux