Liva upp morgonen - med färg..

Jag är riktig frukost människa och en väldigt kräsen sådan dessutom!! Det ska antingen vara allt eller inget, lite så funkar jag. Massor av grönsaker, pålägg, ägg, juice och kaffe är ett måste en lördagsmorgon för både mig och Ella, Martin är dock inte lika kräsen. På helgerna brukar vi där av nu för tiden alltid se till att ha storthandlat redan på torsdagen för att kunna njuta av fredagskvällen då vi alla tre är dödströtta och sedan börja helgen med en riktigt hotell frukost..


Foto: ©Isabella

Både jag och Martin är riktiga kaffe tunnor och vi har nog redan ett tretiotal kaffe koppar här hemma redan men ingen riktig egen favorit. Men nu har vi båda två hittat våra favorit muggar på cittygross för en ynka tiokrona styck och vi slog till på nio stycken, för fler färger en så fanns det inte.
Jag tycker dom passade oss perfekt och ja även vårat kök.. ;) Är du själv en frukost männsika?? Puss//Isabella


Kommentarer
Postat av: Emma

Vad fina! Någon frukost människa är jag inte, men en riktig kaffe pimplare däremot, tror det blir minst 10 koppar kaffe om dagen för min del :-)

Kram/Emma

Svar: Haha du knäcker du mig gumman!! Bra där puss

2012-06-15 @ 12:52:51
URL: http://hemmahosemppan.blogg.se
Postat av: Frida

Vilka fina:) vill ha, finns det ingen 1:à?

Svar: Jo då, och en sjua. ;) Men dom var det kaffe i vid foto tillfället. :)

2012-06-16 @ 02:44:47
URL: http://www.inredamerahemma.se
Postat av: Jörgen

Jag såg ert barnrum på nätet i Expressen. Det snyggaste jag sett! Duktiga ni är som gjort allt själva. Applåder till er.

Jörgen

Svar: Oj det var smickrande ord, tack!!! :) Det var ett tag sedan det repotaget gjordes så nu är det både bollhavsäng och lite andra möbler där inne. Mvh isabella

2012-06-20 @ 15:32:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux