Skatteåterbäring - 8 tassad glädje..

Redan i går släppte skatteverket upp möjligheten för oss privatpersoner att kunna
logga in på hemsidan för att se om det blev någon skatteåterbäring i år!? Jag hade redan för flera veckor bestämt mig för vad mina pengar skulle gå till. Någonting som jag längtat i Elva år efter att få uppfylla.. Kan ni gissa vad???


Foto: Isabella  rusta upp©

Inte så svårt att gissa kanske!? Mina skattepengar kommer placeras hjärtligt och 8 tassat, för nu mera är vi stolta hundägare till två underbart fina tjejer vid namn Ester och Wilma!!! Det har varit bestämt sedan en lång tid tillbaka att vi skulle adoptera lilla Ester, men efter att ha hunnit fästa oss så med båda tjejerna nu under valpvaktens två veckor kunde vi helt enkelt inte slita oss ifrån lilla Vilda. Dom har nämligen helt olika personligheter och är så otroligt glada och mysiga.

Foto: Isabella
 rusta upp©

Ester är mer vild en tam, en kreativ liten fröken som kan hitta det mest konstigaste sakerna att leka med och hon gömmer sig där man mist anar det. Att vara med på bild är inget hon föredrar och kan hon smita undan så gör hon mer en gärna det!!!  Vilda (den justaste) som Ella har döpt om till Wilma nu i dagarna är också en riktig gladskit och linslus, hon är lugnare av sig och en riktigt soffpotatis. Wilma har så mycket likheter med Martin att jag inte kan hålla mig för skratt!! Hon sover tidigt och älskar mat, vill mestadels bara slappa. Så det kom inte som chock för mig när Martin sa:

 - Bella jag har funderat lite vore det inet bra för Ester om hon fick ha sin syster kvar?? Jag funderar starkt på om jag ska köpa henne. Vi kan ju hjälpas åt!! Dom kan följa med mig till jobbet och så kan du cykla hem vissa dagar på lunchen. Jag var inte svår övertalad direkt, så det blev ett STORT JA på den frågan!!! ;) 

 

Foto: Isabella  rusta upp©


Jag har vuxit upp med hund och sedan jag flyttade hemifrån har jag alltid velat ha en egen. Men sen kom det andra saker i mellan i livet, jobb, karriär och nya vardagsrutiner. Det blir aldrig det där perfekta tillfället att skaffa hund på precis så som med barn. För den kärleken faller över en när man minst anar det!! Jag är bara så lycklig just nu att den dagen äntligen är här nu för oss när alla biter faller på plats samtidigt!! För nu har jag ett jobb med bra tider, en dotter i rätta minimum ålder (i mitt synsätt för hund) och Martin som finns där å vill hjälpa till!!! Så jag kan tillägga att jag är super lycklig just nu!!!!! :) Puss//Isabella

Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux