I bland är man för sent ute...

Redan när dessa textil godingar kom in till Åhlens suktade jag efter dom!!! Tiden gick och jag tog aldrig tillfället i akt att köpa dessa snygga sängkläder. Nu är det för sent!! Ibland blir man bra arg på sig själv för att man är så dum snål. Jag får trösta mig över dessa vackra bilder i stället och hålla tummarna för att någonliknade snygging dyker upp snart framöver..


Bilder: printerest och mokkasin.

I dag har jag varit och träffat kuratorn igen och det gick helt okej. Jag har lite svårt för sånt men insett att jag måste gå dit för att kämpa mig tillbaka igen. Det låter klyssjigt att säga detta redan men jag mår mycket bättre. I alla fall är jag lite lättare nu än innan men jag har även fått förklarat för mig att jag har en lång väg tillbaka och att en månads sjukskrivning bara är en start. Det är blandade känslor inför det beskedet.. 
Men jag är i alla fall på väg tillbaka nu sakta men säkert och det får jag glädja mig åt!! Vissa saker börjar kännas mycket bättre och en speciell liten sak gör mig super glad just nu. Men än så länge är den lilla biten en hemlis!!! ;) Puss//Isabella


Kommentarer
Postat av: ullie

ja undra varför man ska snåla hela tiden . letar efter ett vitt brickbord. men det e så jäkla dyrt hittade nyss på jotex me där står det att det e vingligt då blir ja velig trots att det e 50% nu typiskt mej sen e det för sent att beställa me

puss söta du <3

2012-03-07 @ 21:12:03
URL: http://weberskold.blogg.se/
Postat av: Louise

Varför gör man så ibland? Man retar sig så in i sen bara.Skönt att höra att det känns lite bättre alltid något & framför allt något i rätt riktning. Man får se det positivt även om det kan kännas svårt ibland. Du är enormt stark ;)

Kramar

2012-03-07 @ 21:12:13
URL: http://stylinghouse.blogg.se/
Postat av: Elin - mamma till Ella och bebis i magen

När jag var sjukskriven för depression så sa min läkare att jag skulle starta varje dag med en promenad och det är ett råd jag kan ge dej. Det och att inte planera in en massa saker utan ta dagen som den kommer. Ta hand om dej!

2012-03-07 @ 22:37:10
URL: http://risgrynet.blogg.se/
Postat av: Anna

Typiskt när något man suktat efter plötsligt inte finns när man väl tänker köpa det... Det motivet är verkligen jätteläckert! Jag hoppas att din väg tillbaka går utan allt för skarpa kurvor och att du tar dig tiden att bara ta det lugnt. Tänker på dig! STORA KRAMAR

2012-03-08 @ 08:29:26
URL: http://tomteboanna.blogg.se/
Postat av: Susanne

Åh, jag är likadan. Har åxå varit sugen på de där men trist nog inte kommit till skott.

Inte heller hade jag någon större tilltro t kuratorsamtal förrän jag i efterhand insåg att det hjälpt mig enormt. Ta hand om dig själv och håll ut. Det blir bättre, även om det tar tid. ;) Kram!

2012-03-08 @ 08:41:15
URL: http://inredningsbloggen.wordpress.com
Postat av: Lina Lundberg

Skönt att du tagit första steget åt rätt håll, du har bätt om hjälp och får nu öppna alla dina sinnen när du är och pratar, dersstu snabbare du öppnar dig och är ärlig mot dig själv, desstu snabbare går det år rätt håll. Lycka till! kram

2012-03-08 @ 11:23:43
URL: http://mammalivetpalandet.blogspot.com/
Postat av: Postadress Torslanda

Synd att du missade - de där känns spontant som väldigt mycket du.Skönt att läsa att det går åt rätt håll och att du mår bättre.

2012-03-09 @ 10:17:44
URL: http://www.postadresstorslanda.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

sagaofswden

paxlux